m1ele3i schreef op 26 September 2011 - 20:18 #3704923
Avatar
5720 berichten
Professional
Migatno schreef:
Donder op met je "Migatno pmen!" Ze moeten mij helemaal niet pmen...

Zoals ik al zo vaak heb gezegd.. We moeten geen coverage doen als we geen goede coverage kunnen geven. Gamelux heeft ook geen Coverage aangemaakt en dit is gewoon werk vanuit een paar goede nieuwsschrijvers die graag hun game willen promoten en de mensen op gamelux op de hoogte willen houden.

Ik snap wel dat mensen het idee hebben dat er coverage gedaan word, maar dat was niet de planning. ik heb ook helemaal geen contact gehad met FOM of wat dan ook en zag een topic langskomen in crew forum waar mensen gevraagd werden voor coverage op FOM.

Ik ben het hele weekend er niet geweest en heb net even kort zitten kijken en ben het voor een gedeelte eens met de schrijver alleen zijn er ook dingen die niet helemaal kloppen.

- Om nou alle coverages over 1 kam te scheren is echt dom. Gamelux heeft echt wel goede coverages afgeleverd. (BGLan4, DH Summer 2011, DH Winter 2010, DH Summer 2010, The Reality 11, The Party8, DH Winter 2009)

- Er waren helemaal geen HLTV's. Dit was naar buiten toe niet mogelijk vanuit de FOM orga.

Maar dit hele topic kan gewoon dicht.. want als we coverage doen openen we altijd met een mooie post in de trend van: "Dit weekend gaan we coverage doen van ...", Komt er op de frontpage een mooi groot plaatje of een background van de betreffende lan.. schrijven we previews en is het meestal heel uitgebreid.

Dit zijn gewoon losse post met een slechte kwaliteit (maar goede bedoeling) van nieuwsposters die hun scene op de hoogte willen houden.

Dat over het nieuws dat dat slecht is kan ik ook bullshit noemen, want we zitten overal bovenop en met slechts 10 nieuwsschrijvers hebben we deze maand al meer dan 90 nieuwsberichten gemaakt.. en de maand is geeneens voorbij.

ben het deels met je eens kees maar kijk de scene in de BeNeLux is al zo klein.. er zijn gemiddeld 2 events per maand waar je een een coverage zou kunnen fixxen (zowel online als offline) verder ben ik van mening dat er van elk event in de benelux een coverage gedaan moet worden aangezien gamelux de grootste e-sport community heeft van de benelux verwacht ik ook gewoon dat er goede coverage is van elk event! en tevens vind ik niet alle coverage even goed.

die paar die je noemt waren wel ok maar je moet zelf ook toegeven dat er vaak "coverage" was en dat de finale al gespeeld was en de score van de halve finale er nog niet op stond (bij wijze van).
Mattyoo schreef op 26 September 2011 - 21:37 #3705003
Avatar
307 berichten
Hobbyist
JUAREZ schreef:
Djabber schreef:
Desondanks dat er niemand op het event zelf aanwezig was kon de coverage op afstand wel beter.
Niks af te doen aan Juarez, maar vind het sowieso raar dat de hele coverage van hem af hangt.
Van Source ja atm wel, Heb al zovaak gezegd mocht iemand zich aangesproken voelen PM Migatno.

zou wel relaxed zijn als je weer een pre-coverage maakt juarez!

Registreer een account om te kunnen reageren

Om te kunnen reageren op Gamelux heb je een account nodig. Lees alles over de voordelen op de registratie pagina.

-->