NellyFurtado schreef op 20 February 2011 - 18:52 #3573574
Avatar
6513 berichten
Professional
Jo k had een vraagje;

Is het mogelijk om, mijn windows sens omhoog te gooien, en dat me cs sens hetzelfde blijft ?

en is het mogelijk om je windows sens aan je sc2 sens te koppelen ?/

alvast bedankt :D

-x-
Scrtz schreef op 20 February 2011 - 19:17 #3573588
Avatar
9568 berichten
Honorary Gamelux Member
nee
southz schreef op 20 February 2011 - 19:20 #3573591
Avatar
1657 berichten
Net 1337 geweest
Scrtz schreef:
nee
dit
NellyFurtado schreef op 20 February 2011 - 19:21 #3573592
Avatar
6513 berichten
Professional
allebei niet ? ;s 1 van de 2 moet toch wel kunnen :(((((((((((((((
southz schreef op 20 February 2011 - 19:23 #3573593
Avatar
1657 berichten
Net 1337 geweest
NellyFurtado schreef:
allebei niet ? ;s 1 van de 2 moet toch wel kunnen :(((((((((((((((
nee kan niet
NellyFurtado schreef op 20 February 2011 - 19:23 #3573594
Avatar
6513 berichten
Professional
lame k thxxxxxxxxxxxx
faxity schreef op 20 February 2011 - 19:25 #3573595
Avatar
5422 berichten
Professional
windows sens omhoog doen en cs sens omlaag doen tot jij vind dat het hetzelfde aanvoelt..
NellyFurtado schreef op 20 February 2011 - 19:27 #3573598
Avatar
6513 berichten
Professional
oh daar had ik nog niet aan gedacht

kan dat met sc2 ook ?
bbs schreef op 20 February 2011 - 19:28 #3573601
Avatar
4465 berichten
Honorary Gamelux Member
sc2 sens is hetzelfde als windows sens, het overwrite, het gaat alleen in stappen van 5% ofzo, dus je moet je muis op 52% of 48% zetten anders skip je pixels blabla, all you need to know

Registreer een account om te kunnen reageren

Om te kunnen reageren op Gamelux heb je een account nodig. Lees alles over de voordelen op de registratie pagina.

-->