Djabber schreef op 9 December 2010 - 10:49 #3515454
Avatar
1288 berichten
Bijna 1337
Vaak als ik naar een topic ga dan krijg ik "De webpagina kan niet worden weergegeven"
Het heeft met de advert te maken die iets niet helemaal goed doet.
In m'n adresbalk staat ook:
Quote:
http://ad.bannerconnect.net/iframe3?AAAAAF5eGACBxm8AAAAAAMveHAAAAAAAAgAAAAIAAAAAAP8AAAAFC0AnJgAAAAAAIigmAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAI7A8AAAAAAAIAAgAAAAAABfpEniRd1D8F-kSeJF3UPyxlGeJYF90.LGUZ4lgX3T8AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAB9x4gN84lJCZj8RYU2uI4vb1RozMAcNoQsu9w3AAAAAA==,http%3A%2F%2Fib.adnxs.com%2Fclick%2FAAAA4H-d0z8zMzNLRqzQPwAAAAAAAOA_MzMzS0as0D8AAADgf53TP3PbGGJA87sAgUsbV4A1dFhzpQBNAAAAAAtIAwDMAgAASQEAAAIAAADlDwIAAQAAAFVTRABVU0QALAH6ALgDAAC-BwACBQIFAAAAAADUG2ka%2Fcnd%3D%21HwtrGwiBhwIQ5Z8IGIcEINEDKAAxxCCwcmiRzT9CCggAEAAYACABKAFIAFAAWLgH%2Freferrer%3Dhttp%253A%252F%252Fwww.gamelux.nl%252Ftopics%252F113575-itons-Wat-is-het-wat-het-is%252F%2Fclickenc%3Dhttp%253A%252F%252Fadclick.g.doubleclick.net%252Faclk%253Fsa%253Dl%2526ai%253DBGJMqc6UATda1DJno-AaHgPWcC9Pp29kBAAAAEAEg4_u1AzgAWPvCgJwYYJHsj4X4F7IBDnd3dy5nYW1lbHV4Lm5sugEKMzAweDI1MF9hc8gBCdoBQGh0dHA6Ly93d3cuZ2FtZWx1eC5ubC90b3BpY3MvMTEzNTc1LWl0b25zLVdhdC1pcy1oZXQtd2F0LWhldC1pcy_gAQKpAo92gzh0UrY-wAIC4AIA6gIPcmVjdGFuZ2xlX2ZvcnVt-AL40R6QA4wGmAOMBqgDAdAEkE7gBAE%2526num%253D0%2526sig%253DAGiWqtzXI361W1UTqKL9IV-UBxlqHnXFqg%2526client%253Dca-pub-6434311598399395%2526adurl%253D%24,http%3A%2F%2Fwww.gamelux.nl%2Ftopics%2F113575-itons-wat-is-het-wat-het-is%2F,Z%3D300x250%26anmember%3D329%26anprice%3D120%26x%3Dhttp%253A%252F%252Fib%252Eadnxs%252Ecom%252Fclick%252FAAAA4H%252Dd0z8zMzNLRqzQPwAAAAAAAOA%255FMzMzS0as0D8AAADgf53TP3PbGGJA87sAgUsbV4A1dFhzpQBNAAAAAAtIAwDMAgAASQEAAAIAAADlDwIAAQAAAFVTRABVU0QALAH6ALgDAAC%252DBwACBQIFAAAAAADUG2ka%252Fcnd%253D%2521HwtrGwiBhwIQ5Z8IGIcEINEDKAAxxCCwcmiRzT9CCggAEAAYACABKAFIAFAAWLgH%252Freferrer%253Dhttp%25253A%25252F%25252Fwww%252Egamelux%252Enl%25252Ftopics%25252F113575%252Ditons%252DWat%252Dis%252Dhet%252Dwat%252Dhet%252Dis%25252F%252Fclickenc%253Dhttp%25253A%25252F%25252Fadclick%252Eg%252Edoubleclick%252Enet%25252Faclk%25253Fsa%25253Dl%252526ai%25253DBGJMqc6UATda1DJno%252DAaHgPWcC9Pp29kBAAAAEAEg4%255Fu1AzgAWPvCgJwYYJHsj4X4F7IBDnd3dy5nYW1lbHV4Lm5sugEKMzAweDI1MF9hc8gBCdoBQGh
Vrij irritant. :)
shadoN3i schreef op 9 December 2010 - 10:56 #3515466
Avatar
10994 berichten
Eindbaas
heb je ADBLOCK met adclick/doubleclick.net erin?
Djabber schreef op 9 December 2010 - 10:58 #3515468
Avatar
1288 berichten
Bijna 1337
Heb google toolbar met daarin een popup blocker afaik.
Eens uitschakelen kijken of dat het verschil maakt.
itons schreef op 9 December 2010 - 11:03 #3515473
Avatar
9124 berichten
[. ]^[ .]/
als je ook nog even verteld:

- welke browser je gebruikt
- welke versie je browser is
- welke topic je aanklikt en vanaf welke pagina.

dan gaan we is kijken :>
rSNNN schreef op 9 December 2010 - 11:05 #3515476
Avatar
2856 berichten
Te enthousiast
Nergens geen last van.. hier ADBlock Plus aanstaan !
Djabber schreef op 9 December 2010 - 11:08 #3515479
Avatar
1288 berichten
Bijna 1337
itons schreef:
als je ook nog even verteld:

- welke browser je gebruikt
- welke versie je browser is
- welke topic je aanklikt en vanaf welke pagina.

dan gaan we is kijken :>
Nou sorry hoor.
Ik dacht dat het meer een fout met de website is dan met mijn browser aangezien ik verder geen wijzigingen aan mijn browser heb gedaan, en het uit het niets is gaan opspelen.

IE 8.0
Google toolbar 6.6
Het is niet specifiek bij het ene topic naar het andere maar lijkt vrij random.
itons schreef op 9 December 2010 - 11:14 #3515481
Avatar
9124 berichten
[. ]^[ .]/
gebeurd bij mij een heel enkel keertje in IE 8.0. site blijft verder wel gewoon functioneel, je ziet het alleen op de plaats van de advertentie toch?

druk op f5 en je probleem is opgelost.

probleem is doorgestuurd overigens ;)
Djabber schreef op 9 December 2010 - 11:49 #3515494
Avatar
1288 berichten
Bijna 1337
Nee de gehele pagina word vervangen door de advert lijkt het wel.
Ik krijg gewoon op de hele pagina dat ie niet weergegeven kan worden.
Thnx voor het doorsturen.
Ik blijf wel F5-en ;D
itons schreef op 9 December 2010 - 11:54 #3515498
Avatar
9124 berichten
[. ]^[ .]/
Djabber schreef:
Nee de gehele pagina word vervangen door de advert lijkt het wel.
Ik krijg gewoon op de hele pagina dat ie niet weergegeven kan worden.
Thnx voor het doorsturen.
Ik blijf wel F5-en ;D

ik kan dat niet reproduceren helaas. ligt mogelijk aan die google toolbar

Registreer een account om te kunnen reageren

Om te kunnen reageren op Gamelux heb je een account nodig. Lees alles over de voordelen op de registratie pagina.

-->