inShane schreef op 15 November 2010 - 14:35 #3494094
Avatar
167 berichten
Amateur
southz schreef:
inShane schreef:
Vind het altijd bizar, dat zoveel mensen klagen in het begin.

Geen 1 game bedrijf kan van te voren weten kwa performance en hoeveelheid man gaat gamen. En dat kunnen ze wel speculeren maar niet simuleren. Geen enkele game is gelijk binnen de 1ste week alles perfect zijn gewoon patches + fixes voor nodig. Just be patient all will be better :D
starcraft was toch aardig goed in het begin hoor ?

En dit is wel meer drama dan normaal volgends mij

Voordeel daarvan is dat je niet een dikke online server nodig hebt, maar slecht 1on1 of 2on2 doet, net zoals Single Player kan je er al rekening mee houden. WOW was ook crap int begin, net zoals elke MMO. Maarja shooters doen ze niet echt public beta's met weet ik veel hoeveel duizenden spelers.

Btw weet niet waar GunGame oorspronkelijk vandaan komt maar wel vet dat het in Black ops zit :D Daarnaast krijg ik wel een beetje cs gevoel binnen de game wat ik erg relaxt vind :D Ze hebben wel echt goed gekeken naar andere shooters :)


Laatst gewijzigd op 15 November 2010 - 14:43

Vr4nckuh schreef op 15 November 2010 - 14:59 #3494126
Avatar
3718 berichten
Vierkante ogen
Dit spel is fuckin gemaakt op een Modern Warfare 1 engine, en gvd ik heb tering fps drops niet normaal. begin met 100 en dropt gelijk naar 40/50, en dan blijft t continue 40/50 soms 60.
heb dan wel een 8800 Gt (XFX Alpha Dog). maar dan nog, MW1 haal ik gewoon 250 steady fps.

dus beter komen ze snel met een fix.
inShane schreef op 15 November 2010 - 15:14 #3494137
Avatar
167 berichten
Amateur
Tis wel de engine van MW1 maar wel geupgrade he :P

Dus deze game kan je niet echt vergelijken met MW1, wil niet zeggen als je daar 100 fps in hebt dat dit ook zo is in Black Ops.
jinn schreef op 15 November 2010 - 15:49 #3494169
Avatar
1227 berichten
Bijna 1337
wrm werkt die zombie mod gewoon niet is echt leuk om te doen maar op deze manier met 200 ping met 3 kk russen of je kan gewoon de game helemaal niet joinen..

en als je wat vrienden wil inviten voor de game kunnen zij jou game niet in... weet iemand een fix of zo?


Laatst gewijzigd op 15 November 2010 - 15:49

fumbasi schreef op 15 November 2010 - 15:55 #3494175
Avatar
2428 berichten
Te enthousiast
voKUS schreef:
fumbasi schreef:
Voor de mensen die de Sys Requirements willen weten


minimum
Quote:
Originally Posted by _Neo_
The minimum specs required to run Call of Duty: Black Ops on a PC have blown their cover and are out in the open.

According to online retailer Direct2Drive, you'll need:

* OS: Windows Vista/XP/7
* Processor: Intel Core2 Duo E6600 or AMD Phenom X3 8750 or better
* Memory: 2GB
* HDD: 12GB
* Video: Shader 3.0 or better 256MB NVIDIA GeForce 8600GT/ATI Radeon X1950Pro or better
* Sound: DirectX 9.0c-compatible
* DirectX: 9.0c
Die eerste is van MW2, de tweede is gewoon minimum van BO? :confused:
klopt


Laatst gewijzigd op 15 November 2010 - 15:55

fenna schreef op 15 November 2010 - 15:56 #3494179
Avatar
2987 berichten
Diablo III crew
jinn schreef:
wrm werkt die zombie mod gewoon niet is echt leuk om te doen maar op deze manier met 200 ping met 3 kk russen of je kan gewoon de game helemaal niet joinen..

en als je wat vrienden wil inviten voor de game kunnen zij jou game niet in... weet iemand een fix of zo?

zijn ze nog mee bezig
f1xxr schreef op 16 November 2010 - 18:19 #3495654
Avatar
1154 berichten
Bijna 1337
iemand enig idee? ik heb alleen nog last als ik dichtbij een enemy komt,dan gaat me fps rap omlaag en krijg ik soort van lagstoot/freeze, op me lago meter zie je dan ook zon geel balkje komen,iemand enig idee ?:S
legendareN schreef op 16 November 2010 - 18:26 #3495661
Avatar
9648 berichten
Gamelux Elite
Vr4nckuh schreef:
Dit spel is fuckin gemaakt op een Modern Warfare 1 engine, en gvd ik heb tering fps drops niet normaal. begin met 100 en dropt gelijk naar 40/50, en dan blijft t continue 40/50 soms 60.
heb dan wel een 8800 Gt (XFX Alpha Dog). maar dan nog, MW1 haal ik gewoon 250 steady fps.

dus beter komen ze snel met een fix.

zelfde engine betekend niet direct dat het niet zwaarder kan zijn?

Er gebeurd zoveel in de server bij BO, killstreaks, overal sneeuw, brekende ruitjes, al gebeurd dat aan de andere kant van de map, had kost je wel performance hoor..
hUX schreef op 22 November 2010 - 20:44 #3501142
Avatar
4108 berichten
Vierkante ogen
het laggt wel als de pest =/
kozeetje schreef op 28 November 2010 - 17:42 #3505655
Avatar
280 berichten
Hobbyist
net gekocht voor 18eu
TJEm schreef op 28 November 2010 - 18:55 #3505723
Avatar
5428 berichten
Professional
Ik kan het in ieder geval nog niet spelen, ik heb het welbekende "stutter" probleem. :')
Hannibal schreef op 28 November 2010 - 19:09 #3505733
Avatar
535 berichten
Veel vrije tijd
ik kan ook niet spelen. bijna iedereen met een 2 cores heeft dit probleem

die laatste patch heeft het 3 x erger gemaakt en me sound is bugged


Laatst gewijzigd op 28 November 2010 - 19:10

legendareN schreef op 28 November 2010 - 19:12 #3505735
Avatar
9648 berichten
Gamelux Elite
TJEm schreef:
Ik kan het in ieder geval nog niet spelen, ik heb het welbekende "stutter" probleem. :')

na die patch was het 1 dag verdwenen, dag later was het trug (fps is nu iig wel gwn goed) maarja iedere 3 stapjes hang je er een halve vast :P
zmeding schreef op 28 November 2010 - 19:12 #3505736
Avatar
1325 berichten
Bijna 1337
ik speel em prima met e6600 overclock naar 3,6 ghz en 8800gtx
voKUS schreef op 28 November 2010 - 19:47 #3505754
Avatar
2334 berichten
Te enthousiast
zmeding schreef:
ik speel em prima met e6600 en gtx460
:)
milaaanz schreef op 28 November 2010 - 20:50 #3505793
Avatar
540 berichten
Veel vrije tijd
zmeding schreef:
ik speel em prima met e6600 overclock naar 3,6 ghz en 8800gtx
ook geen probleem hier met een e6600 en een gts240
Warheart schreef op 28 November 2010 - 20:56 #3505795
Avatar
1008 berichten
Bijna 1337
Iemand tips op hoe je met je eigen server kan connecten? Kan 'm niet vinden.. ;x
w33D schreef op 28 November 2010 - 21:17 #3505806
Avatar
592 berichten
Veel vrije tijd
Warheart schreef:
Iemand tips op hoe je met je eigen server kan connecten? Kan 'm niet vinden.. ;x

bepaalde naam geven, en dan ff filters goed instellen en zoeken maar :D
INSTAGIBSS schreef op 28 November 2010 - 21:33 #3505818
Avatar
1628 berichten
Net 1337 geweest
ik heb hem 3 dagen gespeeld, en wat zombie gespeeld maar ik heb hem niet meer aangeraakt : ))) wat een teleurstelling, zelfs op low haal ik niet meer dan 40 fps. die patch heeft alles verneukt, op de release haalde ik 120 ofzo met alles op extra en toen gingen ze patchen en nu haal ik 40 ofzo ...

Registreer een account om te kunnen reageren

Om te kunnen reageren op Gamelux heb je een account nodig. Lees alles over de voordelen op de registratie pagina.

-->