legendareN schreef op 12 November 2010 - 00:31 #3491175
Avatar
9648 berichten
Gamelux Elite
par0-16 schreef:
legendareN schreef:
par0-16 schreef:
DeK_MaTcHeR schreef:
wat bedoel je dan met fps lag?

gewoon lage fps.. heb een redelijk high end pc en draai gewoon 800x600 met alles op het laagste

wat noem jij high end?

high end is een i920 of hoger met 6 gig ram en een 580GTX/5870 ofzo :)

ok niet high end, ooit was die dat :(

maaaaaaaaaaar wel goed genoeg om deze game maxed out speelbaar te spelen

blijkbaar niet...
Ash Ketchum schreef op 12 November 2010 - 00:42 #3491182
Avatar
2128 berichten
Te enthousiast
Jammer dat ie niet voor MAC OSx geschikt is :(
WsH schreef op 12 November 2010 - 00:44 #3491183
Avatar
7502 berichten
Gamelux Elite
legendareN schreef:
par0-16 schreef:
legendareN schreef:
par0-16 schreef:
DeK_MaTcHeR schreef:
wat bedoel je dan met fps lag?

gewoon lage fps.. heb een redelijk high end pc en draai gewoon 800x600 met alles op het laagste

wat noem jij high end?

high end is een i920 of hoger met 6 gig ram en een 580GTX/5870 ofzo :)

ok niet high end, ooit was die dat :(

maaaaaaaaaaar wel goed genoeg om deze game maxed out speelbaar te spelen

blijkbaar niet...

btw nowadays zijn videokaarten toch meer gebouwd voor hogere resoluties? Dus als je 800x600 hebt heb je minder aan je videokaart dan 1680x1050 ?
legendareN schreef op 12 November 2010 - 00:46 #3491186
Avatar
9648 berichten
Gamelux Elite
WsH schreef:
legendareN schreef:
par0-16 schreef:
legendareN schreef:
par0-16 schreef:
DeK_MaTcHeR schreef:
wat bedoel je dan met fps lag?

gewoon lage fps.. heb een redelijk high end pc en draai gewoon 800x600 met alles op het laagste

wat noem jij high end?

high end is een i920 of hoger met 6 gig ram en een 580GTX/5870 ofzo :)

ok niet high end, ooit was die dat :(

maaaaaaaaaaar wel goed genoeg om deze game maxed out speelbaar te spelen

blijkbaar niet...

btw nowadays zijn videokaarten toch meer gebouwd voor hogere resoluties? Dus als je 800x600 hebt heb je minder aan je videokaart dan 1680x1050 ?

nee ook grote kwats

het is alleen zo dat met een goede pc met genoeg ram en genoeg ram op je videokaart hoge resoluties weinig verschil meer uitmaken tegenover lage resoluties
luminary schreef op 12 November 2010 - 01:17 #3491195
Avatar
210 berichten
Amateur
Er is volgens mij een fix geweest. Althans , ik heb geen lag meer :) maar dit weekend schijnt er nog eentje te komen. Deze was alleen client sided.
voKUS schreef op 12 November 2010 - 01:59 #3491203
Avatar
2334 berichten
Te enthousiast
Klein (gerustellend) stukje over de performance probleempjes:
JD_2020 @ SteamForums schreef:
It wasn't the same issue affecting all of you. Some are experiencing similar symptoms based on differing factors - namely, your differing configurations and hardware specifications. That's why many of you are saying "problem solved" while some are observing no change.

I think the important point to take away here is, progress. For those affected, we'll continue to hunt down your problems. Treyarch is committed to providing a quality experience on all platforms, PC included.
Bron:http://forums.steampowered.com/forums/showpost.php?p=18524124&postcount=14

Hier nog de changelog van de afgelopen updates:
JD_2020 @ SteamForums schreef:
11/10

* gameservers.com has bumped sv_maxrate to 25000 across all servers to reduce lag
* gameservers.com continues to improve official server distribution


11/11

* Friends fix for join in progress and Friends tab in server browser.
* Performance improvement for dual and quad core.
* Improved connectivity with Black Ops Rcon tool.

Bron: http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1578882

Weltrusten glux!
eagle schreef op 12 November 2010 - 02:42 #3491209
Avatar
2918 berichten
Te enthousiast
Sumera schreef:
Ik wacht op de mod tools, kijken of het competatief wat wordt..
Same. Single player was wel vermakelijk maar net als MoH vond ik dat het niet kon tippen aan CoD4, en hij draaide vrij slecht op mijn PC.
voKUS schreef op 12 November 2010 - 23:29 #3491867
Avatar
2334 berichten
Te enthousiast


Hehehe :D :D

edit: Trouwens sinds vandaag maar BO weer eens opgestart en m'n configje wat aangepast, en hij draait bij mij al een stuk lekkerder, schommelt tussen de 70-120fps. Ik hoop alleen niet dat ze het hier bij gaan laten, op low spelen vind ik verschrikkelijk :D Voor geïnteresseerden: klik


Laatst gewijzigd op 12 November 2010 - 23:34

legendareN schreef op 12 November 2010 - 23:41 #3491876
Avatar
9648 berichten
Gamelux Elite
cod op low is sowieso altijd beter, ik wacht op promod ofzo, nog meer tweaks, al die regen enzo weg happaaa :D

wat is je setup btw henk?

ik draai

AMD Phenom II X4 3600MHZ
4096DDR3 1800MHZ
XFX260GTX 786

en haal tussen de 50-120 fps (sommige levels maar 50 omdat je dan alles ziet ofzo ;p) met een tweaked config


Laatst gewijzigd op 12 November 2010 - 23:42

Hidde schreef op 12 November 2010 - 23:41 #3491878
Avatar
4354 berichten
Vierkante ogen
De lag bij mij is zowat weg! Heb ak47 geunlocked, dus ik vermaak me wel :D

Dit bericht is geplaatst vanaf mobile.pngGamelux Mobile
legendareN schreef op 12 November 2010 - 23:42 #3491880
Avatar
9648 berichten
Gamelux Elite
famas > all :D

famas claymore sam missle en happa loos :P lekker pub hero :D
voKUS schreef op 12 November 2010 - 23:47 #3491888
Avatar
2334 berichten
Te enthousiast
legendareN schreef:
cod op low is sowieso altijd beter, ik wacht op promod ofzo, nog meer tweaks, al die regen enzo weg happaaa :D

wat is je setup btw henk?

ik draai

AMD Phenom II X4 3600MHZ
4096DDR3 1800MHZ
XFX260GTX 786

en haal tussen de 50-120 fps (sommige levels maar 50 omdat je dan alles ziet ofzo ;p) met een tweaked config
haha, jouw pc is twee keer zo goed als mijne gek.

E6600
XFX 8800GT
4GB DDR2

Ben wel van plan om hem binnenkort te upgraden though
haha en famas is idd baas! wasda rush door de hele map heen met dat ding!


Laatst gewijzigd op 12 November 2010 - 23:47

Swiss schreef op 13 November 2010 - 00:14 #3491918
Avatar
1979 berichten
Net 1337 geweest
pc doet beetje kut :S
FwR[M] schreef op 13 November 2010 - 00:15 #3491920
Avatar
3206 berichten
Honorary Gamelux Member
Hidde schreef:
ik wacht tot de prijs op g2play daalt. Want hij is in de winkel in nederland goedkoper dan daar.

Hij is daar maar 40 euro ? :O
wh3tix schreef op 13 November 2010 - 00:19 #3491926
Avatar
145 berichten
Amateur
Warheart schreef:
Ik heb 'm gepre-ordered vanuit Engeland voor 30 pond.. heb wel verrekt zin er in :D

dat valt nog te doen!

Dit bericht is geplaatst vanaf mobile.pngGamelux Mobile
TmK schreef op 13 November 2010 - 00:28 #3491943
Avatar
13521 berichten
Eindbaas
FwR schreef:
Hidde schreef:
ik wacht tot de prijs op g2play daalt. Want hij is in de winkel in nederland goedkoper dan daar.

Hij is daar maar 40 euro ? :O
neen niet meer
legendareN schreef op 13 November 2010 - 00:29 #3491944
Avatar
9648 berichten
Gamelux Elite
voKUS schreef:
legendareN schreef:
cod op low is sowieso altijd beter, ik wacht op promod ofzo, nog meer tweaks, al die regen enzo weg happaaa :D

wat is je setup btw henk?

ik draai

AMD Phenom II X4 3600MHZ
4096DDR3 1800MHZ
XFX260GTX 786

en haal tussen de 50-120 fps (sommige levels maar 50 omdat je dan alles ziet ofzo ;p) met een tweaked config
haha, jouw pc is twee keer zo goed als mijne gek.

E6600
XFX 8800GT
4GB DDR2

Ben wel van plan om hem binnenkort te upgraden though
haha en famas is idd baas! wasda rush door de hele map heen met dat ding!

voeg me es op msn toe henk

mitchellovesita@msn.com please: )
poeha schreef op 13 November 2010 - 01:25 #3491981
Avatar
225 berichten
Amateur
Haha.
Trouwens, ik krijg mijn nickname niet? Kan clanname invoeren enz maar nickname niet. Heet nog steeds Unknown soldier ..
Iemand zei me, venster in friends leeghalen, enteren, daarna weer invoeren. Werkt ook niet.. Of moet ik hiervoor uit game zijn ?

Lagg is bij mij ook zo goed als voorbij.. Weet iemand of het scheelt of je op lagere resolutie speelt? Moeten de graphics op low staan?

Cheers!
legendareN schreef op 13 November 2010 - 01:27 #3491983
Avatar
9648 berichten
Gamelux Elite
over je nickname, steamfriends nick aanpassen en voila

en over lag, ik heb geen lag meer, maar high of low ligt gwn aan jezelf, en of je pc goed geneog is.
SkaF schreef op 13 November 2010 - 07:07 #3492029
Avatar
259 berichten
Hobbyist
pff echt easy
ben al bijna prestige 2
f1xxr schreef op 13 November 2010 - 09:56 #3492037
Avatar
1154 berichten
Bijna 1337
hmm weet het neit hoor,het is inderdaad al stukke beter,maar als ik close bij een enemy kom, springt me fps van 90 naar 20/30 en ik krijg me toch lagstoten,snap der geen reet van tbh.. nu is het nog amper te spelen :S
w33D schreef op 13 November 2010 - 10:05 #3492042
Avatar
592 berichten
Veel vrije tijd
SkaF schreef:
pff echt easy
ben al bijna prestige 2

daarna nog een keer? :B
poeha schreef op 13 November 2010 - 11:03 #3492057
Avatar
225 berichten
Amateur
legendareN schreef:
over je nickname, steamfriends nick aanpassen en voila

en over lag, ik heb geen lag meer, maar high of low ligt gwn aan jezelf, en of je pc goed geneog is.

Moet je Black Ops dan afgesloten zijn of niet ? Want in de menu's geeft hij mijn nickname wel weer. Maar ingame bij MP niet.
Hannibal schreef op 13 November 2010 - 11:18 #3492065
Avatar
535 berichten
Veel vrije tijd
ik heb goeie fps onder de 65 kom ik niet,gelocked op 85 maar toch lag spikes.
lijkt nite van mn videokaart te komen dus. ik voel me belazerd door een game uit te brengen die nog verre van af is
bartjeuh schreef op 13 November 2010 - 11:22 #3492070
Avatar
739 berichten
Veel vrije tijd
moeite waard om te kopen voor pc ??
f1xxr schreef op 13 November 2010 - 11:39 #3492082
Avatar
1154 berichten
Bijna 1337
bartjeuh schreef:
moeite waard om te kopen voor pc ??

niet echt...tenzij je uber l33t pc heb
TisL schreef op 13 November 2010 - 11:50 #3492086
Avatar
1757 berichten
Net 1337 geweest
f1xxr schreef:
bartjeuh schreef:
moeite waard om te kopen voor pc ??

niet echt...tenzij je uber l33t pc heb
Daar gaat het helemaal niet om.

Voor iedereen die nog steeds last heeft van fps stutters, listen up:

De game heeft een registry of memory leak. Blijkbaar focust de game op veel computers op de CPU. De GPU doet bijna tot helemaal niets.
Ze weten er al van en bij de laatste patch, die kleine van 8mb, gaven ze al aan dat het probleem voor vele computers nog steeds niet gefixed was. Ze zijn er nog steeds naar aan het kijken.

Ik hou me hoop hoog en snap dat dit probleem niet acceptabel was, maar bedenk ook dat het probleem er nou eenmaal is en niet binnen 5 dagen totaal weg is.
bartjeuh schreef op 13 November 2010 - 11:57 #3492091
Avatar
739 berichten
Veel vrije tijd
ok maar ja goeie pc :

i7 860 @ 3.33 ghz
8 gig ram
4850 x 2

iig thx voor de info
fenna schreef op 13 November 2010 - 12:53 #3492165
Avatar
2987 berichten
Diablo III crew
ik vind het de moeite waard, voor mij is nu de lag weg en speelt prima
TisL schreef op 13 November 2010 - 13:03 #3492178
Avatar
1757 berichten
Net 1337 geweest
Ik speelde net.. bij mij is het gewoon erger geworden.
Het was eerst nog speelbaar, 40fps met stootjes. Het is nu echt een en al stutters... jammer..

Registreer een account om te kunnen reageren

Om te kunnen reageren op Gamelux heb je een account nodig. Lees alles over de voordelen op de registratie pagina.

-->