m0onyy schreef op 11 November 2010 - 10:04 #3490325
Avatar
2295 berichten
Te enthousiast
Als ik extra moet betalen om die problemen gefixed te krijgen ga ik terug naar de winkel om mij geld terug te vragen
Jerro schreef op 11 November 2010 - 10:17 #3490348
Avatar
2437 berichten
Honorary Gamelux Member
haha :) ben blij dat ik hem nog niet gekocht heb. té veel problemen imo! begin januari gaan ze t fixxen? :')
w33D schreef op 11 November 2010 - 10:55 #3490395
Avatar
592 berichten
Veel vrije tijd
haha kut vokus :D
JeroenHC schreef op 11 November 2010 - 12:24 #3490489
Avatar
407 berichten
Hobbyist
terrible laggs
ENZOO schreef op 11 November 2010 - 13:26 #3490531
Avatar
3366 berichten
Vierkante ogen
ik heb zelfs lagg bij de single player campaign???
serieus niet leuk spelen zo:p

multiplayer was me wel bekend, maar single player...
kan het liggen aan mn hardware?

AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4000+ 2.10GHz
2,00GB
nog 50gb hardeschijf over
Nvidea Geforce 8500 GT 512mb
...............
WsH schreef op 11 November 2010 - 13:27 #3490533
Avatar
7502 berichten
Gamelux Elite
je videokaart
neoRej schreef op 11 November 2010 - 13:57 #3490561
Avatar
400 berichten
Hobbyist
efkaem_ schreef:
lol ben ik de enige die geen lag heeft en nergens last van heb? Ik kan dan wel niet me fps zien, omdat die command niet werkt ofzo

maar ik heb in server gewoon ping 20 alles loopt soepel, dus nergens problemen mee, lellor !

edit pc specs;

intel i7 @ 2,93 GHz
6 gig werkgeheugen
crossfire GTX460
nog meer weten?

typ in je console /drawdps 1 en dan enter. dan zie je rechtbovenin je fps. ik hb ook nergens last van alles op high..

Dit bericht is geplaatst vanaf mobile.pngGamelux Mobile
legendareN schreef op 11 November 2010 - 14:27 #3490612
Avatar
9648 berichten
Gamelux Elite
WsH schreef:
je videokaart

en zn processor en zn ram :P
Jerro schreef op 11 November 2010 - 14:46 #3490645
Avatar
2437 berichten
Honorary Gamelux Member
legendareN schreef:
WsH schreef:
je videokaart

en zn processor en zn ram :P

Wou net zeggen.. Zoek eerst de specs van cod bo op en koop m dan? Minimaal c2d e6600 en 2gb van een knap merk met voldoende MHz lijkt mij...
FREEZEOVICH schreef op 11 November 2010 - 14:56 #3490659
Avatar
976 berichten
Veel vrije tijd
- Systeem: Windows Vista/ XP / 7
- Processor: IntelCore 2 Duo E6600 of AMD Phenom X3 8750 of beter

- Interngeheugen: 2GB
- Hardeschijfruimte (voor downloadversie game): 12GB

- Video: Shader 3.0 of beter, 256MB NVIDIA GeForce 8600GT / ATI Radeon X1950Pro of beter

- Geluid: DirectX 9.0c-compatibel
- DirectX: 9.0c


dat zijn de systeeemeisen, maar klopt ook geen fuck van want ik kan hem (in mp) ook niet normaal spelen
dAVE. schreef op 11 November 2010 - 14:56 #3490660
Avatar
4780 berichten
Vierkante ogen
http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1572406

weet niet of het al gepost was, kwam het tegen op tweakers.
f1xxr schreef op 11 November 2010 - 18:29 #3490865
Avatar
1154 berichten
Bijna 1337
en nog steeds niet speelbaar...bah
voKUS schreef op 11 November 2010 - 18:36 #3490868
Avatar
2334 berichten
Te enthousiast
f1xxr schreef:
en nog steeds niet speelbaar...bah
idd =(
JeroenHC schreef op 11 November 2010 - 18:54 #3490877
Avatar
407 berichten
Hobbyist
weet iemand wanneer die lags gefixt zouden worden?
w33D schreef op 11 November 2010 - 19:01 #3490880
Avatar
592 berichten
Veel vrije tijd
voKUS schreef op 11 November 2010 - 22:39 #3491095
Avatar
2334 berichten
Te enthousiast
Iemand ook die UPDEEET?? FIXPLS
expor schreef op 11 November 2010 - 22:44 #3491096
Avatar
604 berichten
Veel vrije tijd
Lol gelukkig weet ik niet waar iedereen het over heeft. SP loopt als een zonnetje (zelfde als MW2, alles open etc), MP beetje lag soms maar niet echt erg fzo ;o

Specs zijn niet overweldigend dus daar ligt t niet aan:
Q9450 2.66ghz
4gb ram
GTX280 1gb
F1 samsung 1tb (SATA II)


Laatst gewijzigd op 11 November 2010 - 22:45

Migatno schreef op 11 November 2010 - 22:46 #3491098
Avatar
5574 berichten
Professional
blackcocks.jpg

Heb hem net binnen gekregen! 30 Eurootjes via via. lekker goedkoop!
DeK_MaTcHeR schreef op 11 November 2010 - 22:47 #3491099
Avatar
28 berichten
Noob
ik was zo pissed van dat gestotter kon gewoon echt niet spelen, 60euries weggegooid voor niets, heb me dan maar lang bezig gehouden met al die fps config en truukjes die er tot nu toe te vinden waren @ google, de fps config in deze topic + steam.exe op low prior en BlackOpsMP.exe op high prior + steam in-game uitzetten + AA OFF + r_vsync 0 heeft het HELEMAAL gefixed voor me, FPS is stabiel geen gestotter meer, zelfs niet na een tijdje te spelen ofzo. weet wel niet welke van deze actiesl het uiteindelijk gefixed heeft, allemaal samen gedaan. kk wat ik ben blij :D

PC = crap

AMD Dual-Core 4800+ 2.4Ghz
2GB ram
MSI GT240 1G ddr3

dus ik vermoed dat het sowieso 1 van die truukjes is die het verholpen heeft, of er moet een steam update geweest zijn zonder dat ik dat doorhad.

Edit: AHAH meen je niet dat er update was??
Edit2 : yup er was dus een kleine update lees ik op black ops forums, alleen weet niemand daar of t de fix was (neem dus aan van wel want runs perfectly smooth here, GAMEN JONGE :DDDD


Laatst gewijzigd op 11 November 2010 - 23:08

para3i schreef op 11 November 2010 - 22:52 #3491104
Avatar
4127 berichten
Vierkante ogen
PATCHHHHHHHHHH
voKUS schreef op 11 November 2010 - 22:53 #3491107
Avatar
2334 berichten
Te enthousiast
DeK_MaTcHeR schreef:
ik was zo pissed van dat gestotter kon gewoon echt niet spelen, 60euries weggegooid voor niets, heb me dan maar lang bezig gehouden met al die fps config en truukjes die er tot nu toe te vinden waren @ google, de fps config in deze topic + steam.exe op low prior en BlackOpsMP.exe op high prior + steam in-game uitzetten + AA OFF + r_vsync 0 heeft het HELEMAAL gefixed voor me, FPS is stabiel geen gestotter meer, zelfs niet na een tijdje te spelen ofzo. weet wel niet welke van deze actiesl het uiteindelijk gefixed heeft, allemaal samen gedaan. kk wat ik ben blij :D

PC = crap

AMD Dual-Core 4800+ 2.4Ghz
2GB ram
MSI GT240 1G ddr3

dus ik vermoed dat het sowieso 1 van die truukjes die het verholpen heeft, of er moet een steam update geweest zijn zonder dat ik dat doorhad.

Edit: AHAH meen je niet dat er update was??
haha ja, maar volgensmij is het nog niet de fps update fix hoor maar gewoon wat andere tweaks, straks ff logje zoeken ;)
DeK_MaTcHeR schreef op 11 November 2010 - 22:55 #3491109
Avatar
28 berichten
Noob
veel mensen op de servers die zeggen dat het fpsprob verminderd is, is hier gewoon helemaal weg :/ strange


Laatst gewijzigd op 11 November 2010 - 23:03

TisL schreef op 11 November 2010 - 22:57 #3491111
Avatar
1757 berichten
Net 1337 geweest
Inderdaad was het geen update voor de game issues met fps etc.

Het was een update voor de server browser en paar friend issues
para3i schreef op 11 November 2010 - 23:06 #3491122
Avatar
4127 berichten
Vierkante ogen
ik heb niet meer de 3sec freeze
para3i schreef op 11 November 2010 - 23:11 #3491129
Avatar
4127 berichten
Vierkante ogen
maar nog wel de fps lagg
DeK_MaTcHeR schreef op 11 November 2010 - 23:16 #3491130
Avatar
28 berichten
Noob
wat bedoel je dan met fps lag?
legendareN schreef op 11 November 2010 - 23:16 #3491131
Avatar
9648 berichten
Gamelux Elite
voKUS schreef:
DeK_MaTcHeR schreef:
ik was zo pissed van dat gestotter kon gewoon echt niet spelen, 60euries weggegooid voor niets, heb me dan maar lang bezig gehouden met al die fps config en truukjes die er tot nu toe te vinden waren @ google, de fps config in deze topic + steam.exe op low prior en BlackOpsMP.exe op high prior + steam in-game uitzetten + AA OFF + r_vsync 0 heeft het HELEMAAL gefixed voor me, FPS is stabiel geen gestotter meer, zelfs niet na een tijdje te spelen ofzo. weet wel niet welke van deze actiesl het uiteindelijk gefixed heeft, allemaal samen gedaan. kk wat ik ben blij :D

PC = crap

AMD Dual-Core 4800+ 2.4Ghz
2GB ram
MSI GT240 1G ddr3

dus ik vermoed dat het sowieso 1 van die truukjes die het verholpen heeft, of er moet een steam update geweest zijn zonder dat ik dat doorhad.

Edit: AHAH meen je niet dat er update was??
haha ja, maar volgensmij is het nog niet de fps update fix hoor maar gewoon wat andere tweaks, straks ff logje zoeken ;)

waarom denk je dat die fps lag een bug is? game is zwaarder dan mw2 hoor, kan dan wel dezelfde engine zijn maar t spel is gwn zwaarder.
para3i schreef op 11 November 2010 - 23:59 #3491154
Avatar
4127 berichten
Vierkante ogen
DeK_MaTcHeR schreef:
wat bedoel je dan met fps lag?

gewoon lage fps.. heb een redelijk high end pc en draai gewoon 800x600 met alles op het laagste
legendareN schreef op 12 November 2010 - 00:16 #3491163
Avatar
9648 berichten
Gamelux Elite
par0-16 schreef:
DeK_MaTcHeR schreef:
wat bedoel je dan met fps lag?

gewoon lage fps.. heb een redelijk high end pc en draai gewoon 800x600 met alles op het laagste

wat noem jij high end?

high end is een i920 of hoger met 6 gig ram en een 580GTX/5870 ofzo :)
para3i schreef op 12 November 2010 - 00:27 #3491170
Avatar
4127 berichten
Vierkante ogen
legendareN schreef:
par0-16 schreef:
DeK_MaTcHeR schreef:
wat bedoel je dan met fps lag?

gewoon lage fps.. heb een redelijk high end pc en draai gewoon 800x600 met alles op het laagste

wat noem jij high end?

high end is een i920 of hoger met 6 gig ram en een 580GTX/5870 ofzo :)

ok niet high end, ooit was die dat :(

maaaaaaaaaaar wel goed genoeg om deze game maxed out speelbaar te spelen


Laatst gewijzigd op 12 November 2010 - 00:27

Registreer een account om te kunnen reageren

Om te kunnen reageren op Gamelux heb je een account nodig. Lees alles over de voordelen op de registratie pagina.

-->