Joao schreef op 10 November 2010 - 11:33 #3489235
Avatar
755 berichten
Veel vrije tijd
EDiT`ed schreef:
Mag toch hopen dat die lag toch echt gefixxed gaat worden. Lijkt mij dat ik met deze comp:

e6750 8800GT en 6 gig geheugen toch nog meer dan 20 fps kan halen...

Iemand met een goede config post plz!

Het is niet je config, het is een BUG!
Kan alleen met een fix worden opgelost, dus gewoon wachten en hopen dat die snel komt...
EDiT`ed schreef op 10 November 2010 - 11:38 #3489243
Avatar
168 berichten
Amateur
Oke, thnx maar wel kut vandaag net dagje vrij :)

Snap trouwens niet dat mensen op public dan zeggen dat ze nergens last van hebben ( een paar ).


Laatst gewijzigd op 10 November 2010 - 11:50

f1xxr schreef op 10 November 2010 - 12:04 #3489276
Avatar
1154 berichten
Bijna 1337
idd klote lag of wat dan ook,zelfs als ik de game opstart hapert ie soms.. ik e8400 3.0 8800GT 4gig
Joao schreef op 10 November 2010 - 12:10 #3489290
Avatar
755 berichten
Veel vrije tijd
f1xxr schreef:
idd klote lag of wat dan ook,zelfs als ik de game opstart hapert ie soms.. ik e8400 3.0 8800GT 4gig

Mensen met een quadcore hebben amper haperingen, dus het zijn echt de dualcore gebruikers
WsH schreef op 10 November 2010 - 12:13 #3489294
Avatar
7502 berichten
Gamelux Elite
nergens last van met E6600 :(
valium` schreef op 10 November 2010 - 12:19 #3489303
Avatar
3496 berichten
Vierkante ogen
neoRej schreef:
ja ik kreeg gister emailtje van zon hacksite (zo ben ik uptodate met wleke hacks uitzijn en uitkomen en ken ik ze doorgeven aan ggv, uac, vac, pb).

Ja ik denk dat de servers gister gwn overbelast waren.

Dit bericht is geplaatst vanaf mobile.pngGamelux Mobile
en je denkt dat al die anticheat dat niet hebben ;p ?
TisL schreef op 10 November 2010 - 12:36 #3489334
Avatar
1757 berichten
Net 1337 geweest
Gelezen op verschillende forums dat de game slecht geport is van console naar de computer.
Ze werken al aan een patch dat het probleem zal verwerken. Iemand zei dat de patch morgen pas komt... :(

Wat me ook opviel is dat mijn fps locked is op 60fps. Ik kon gister niet een andere fps instellen.. ps3 en xbox360 draaien ook op 60


Laatst gewijzigd op 10 November 2010 - 12:37

EDiT`ed schreef op 10 November 2010 - 12:43 #3489340
Avatar
168 berichten
Amateur
Lijkt wel of ze tijd te kort hadden voor de release... :)

Op de een of andere manier kan ik ook niet de single player doen, hangt ie steeds vast.

Krijg ook deze error zo nu en dan.... iemand een idee ?

KLIK

ALs die het niet doet hij zegt het volgende:

DIRECTX encountered an unrecoverable error. Check the readme for possible solutions.


Laatst gewijzigd op 10 November 2010 - 12:53

rem0n schreef op 10 November 2010 - 12:46 #3489344
Avatar
1062 berichten
Bijna 1337
speelt die wel lekker @ xbox360 ??
Hidde schreef op 10 November 2010 - 12:50 #3489352
Avatar
4354 berichten
Vierkante ogen
het is gewoon aangepaste xbox360 versie.

@ tisl, met com_maxfps kan je fps verhogen of heb je "sync every frame" aan staan?
neoRej schreef op 10 November 2010 - 12:55 #3489357
Avatar
400 berichten
Hobbyist
valium` schreef:
neoRej schreef:
ja ik kreeg gister emailtje van zon hacksite (zo ben ik uptodate met wleke hacks uitzijn en uitkomen en ken ik ze doorgeven aan ggv, uac, vac, pb).

Ja ik denk dat de servers gister gwn overbelast waren.
en je denkt dat al die anticheat dat niet hebben ;p ?

haha dat kan best maar ze zijn af en toe verdomde traag.

ik heb nergens last van. geen lags ofzo maar ik heb idd quadcore. (dacht ik)

Dit bericht is geplaatst vanaf mobile.pngGamelux Mobile
Expjah schreef op 10 November 2010 - 13:01 #3489367
Avatar
718 berichten
Veel vrije tijd
Ik heb ook geen lag, die lagspikes voor 1/3 seconden waar het lijkt alsof je computer crashed zijn server-related, er is dan gewoon een connection interrupt alleen je ziet het plaatje niet.

Ook hier een i7 920@3.6 oid, 6gb en 4890 en draai op 1920*1080, geen AA, geen vsync en rest hoog, en heb geen last van fps drops, wat me wel irriteert zijn die mini-smg gasten die rond rennen (+springen/bukken/liggen) met marathon en niet hoeven te zoomen voordat ze schieten.. hatelijk

Verder wel leuk!
legendareN schreef op 10 November 2010 - 13:37 #3489406
Avatar
9648 berichten
Gamelux Elite
AMD 955BE X4 3600MHZ
260GTX 786DDR3
8 Gig DDR3 1800mhz

en gwn dikke fps lag ook :p alles low en nog vaak tegen de 40 aan .. ook 1024.. wutt :D
m0onyy schreef op 10 November 2010 - 13:38 #3489410
Avatar
2295 berichten
Te enthousiast
Hidde schreef:
het is gewoon aangepaste xbox360 versie.

@ tisl, met com_maxfps kan je fps verhogen of heb je "sync every frame" aan staan?

Nee Nee dat zie je verkeerd, de core van alle cod games zijn PC, de rest worden gemod zodat ze werken consoles. De PC versie was al goed en allang al wel klaar maar ze moesten gameservers goed regelen vandaar de late release
f1xxr schreef op 10 November 2010 - 13:45 #3489420
Avatar
1154 berichten
Bijna 1337
valt echt niet te spelen atm, max 60 fps, en in combat 20/30 stotter stotter,erg jmmer


Laatst gewijzigd op 10 November 2010 - 13:45

neoRej schreef op 10 November 2010 - 13:45 #3489421
Avatar
400 berichten
Hobbyist
ik heb i7 930 @3.6 4gb en de 5850, maar ik haal de 125 niet eens.. Heb rond de 110

Dit bericht is geplaatst vanaf mobile.pngGamelux Mobile
FREEZEOVICH schreef op 10 November 2010 - 13:47 #3489424
Avatar
976 berichten
Veel vrije tijd
ik heb niet zo heel veel verstand van pc's, maar ik game al een tijdje op een imac 27. En gamen doe ik dan op het windows gedeelte (via bootcamp)

specs
intel (R) core (TM) 2 duo E7600 @ 3.06 Ghz
4GB
64 bit
ATI Radeon HD 4670

was aardig duur, afgelopen zomer gekocht en had eigenlijk verwacht dat ik heir voorlopig wel mee voorruit kom maar ik lag hem hele de tyfus op blackops. Hiermee moet ik het toch gewoon normaal kunnen draaien? (en ja zelfs op laagse reso met alles op laag en 4:3 lag ik nog..)

alvast bedankt
legendareN schreef op 10 November 2010 - 13:52 #3489435
Avatar
9648 berichten
Gamelux Elite
f1xxr schreef:
valt echt niet te spelen atm, max 60 fps, en in combat 20/30 stotter stotter,erg jmmer

vsync uit en com_maxfps 125.. tei

@ freezovich als dat duur was dan weet ik niet wat je betaald heb, maar dat is echt veels te outdated.. zelfs als word de game gefixt dan haal je niet meer dan 80fps denk ik hoor :p en dat is peak


ohh kzie nu dat t een imac is.. njah sowieso zijn de videokaart en processor niet echt goed ofzo


Laatst gewijzigd op 10 November 2010 - 13:54

FREEZEOVICH schreef op 10 November 2010 - 13:54 #3489442
Avatar
976 berichten
Veel vrije tijd
nja hij was zo duur doordat het een apple is, dus alleen 27inch scherm waar alles inzit. Maargoed 60 fps ben ik al blij mee hoor :P als het maar steady is.
legendareN schreef op 10 November 2010 - 13:56 #3489445
Avatar
9648 berichten
Gamelux Elite
mjah ook bij cod word je met 60 fps niet happy, sommige games draaien perfect met 40-50-60 fps, maar in cod voelt het net als cs als laggy aan :p
f1xxr schreef op 10 November 2010 - 13:58 #3489452
Avatar
1154 berichten
Bijna 1337
legendareN schreef:
f1xxr schreef:
valt echt niet te spelen atm, max 60 fps, en in combat 20/30 stotter stotter,erg jmmer

vsync uit en com_maxfps 125.. tei

@ freezovich als dat duur was dan weet ik niet wat je betaald heb, maar dat is echt veels te outdated.. zelfs als word de game gefixt dan haal je niet meer dan 80fps denk ik hoor :p en dat is peak


ohh kzie nu dat t een imac is.. njah sowieso zijn de videokaart en processor niet echt goed ofzo

maakt allemaal niks uit,blijft laggen en stotteren
FREEZEOVICH schreef op 10 November 2010 - 13:59 #3489454
Avatar
976 berichten
Veel vrije tijd
hmm lekker dan, heb ik voor niks dat spel gekocht
legendareN schreef op 10 November 2010 - 14:00 #3489456
Avatar
9648 berichten
Gamelux Elite
f1xxr schreef:
legendareN schreef:
f1xxr schreef:
valt echt niet te spelen atm, max 60 fps, en in combat 20/30 stotter stotter,erg jmmer

vsync uit en com_maxfps 125.. tei

@ freezovich als dat duur was dan weet ik niet wat je betaald heb, maar dat is echt veels te outdated.. zelfs als word de game gefixt dan haal je niet meer dan 80fps denk ik hoor :p en dat is peak


ohh kzie nu dat t een imac is.. njah sowieso zijn de videokaart en processor niet echt goed ofzo

maakt allemaal niks uit,blijft laggen en stotteren

ik had het over dat jij zegt dat max fps 60 in cod is, wat niet zo is.
f1xxr schreef op 10 November 2010 - 14:01 #3489457
Avatar
1154 berichten
Bijna 1337
legendareN schreef:
f1xxr schreef:
legendareN schreef:
f1xxr schreef:
valt echt niet te spelen atm, max 60 fps, en in combat 20/30 stotter stotter,erg jmmer

vsync uit en com_maxfps 125.. tei

@ freezovich als dat duur was dan weet ik niet wat je betaald heb, maar dat is echt veels te outdated.. zelfs als word de game gefixt dan haal je niet meer dan 80fps denk ik hoor :p en dat is peak


ohh kzie nu dat t een imac is.. njah sowieso zijn de videokaart en processor niet echt goed ofzo

maakt allemaal niks uit,blijft laggen en stotteren

ik had het over dat jij zegt dat max fps 60 in cod is, wat niet zo is.

lol ik zeg dat mijn fps max 60 is, logisch dat max fps hoger kan in cod lol
TisL schreef op 10 November 2010 - 14:04 #3489463
Avatar
1757 berichten
Net 1337 geweest
Hidde schreef:
het is gewoon aangepaste xbox360 versie.

@ tisl, met com_maxfps kan je fps verhogen of heb je "sync every frame" aan staan?
ow dat zou verdomd goed kunnen dat ik die gewoon aan heb laten staan :doh:
Zal vanmiddag gelijk even kijken ernaar.

Maarja.. ik heb niks eraan als ik 125 kan halen en in combat stottert naar 30/40, hoop dus gewoon op snelle fix ;)

Thanks voor aanwijzing
voKUS schreef op 10 November 2010 - 14:10 #3489469
Avatar
2334 berichten
Te enthousiast
EDiT`ed schreef:
Mag toch hopen dat die lag toch echt gefixxed gaat worden. Lijkt mij dat ik met deze comp:

e6750 8800GT en 6 gig geheugen toch nog meer dan 20 fps kan halen...

Iemand met een goede config post plz!
Idd, vind het echt slap dit, aangezien het spel er niks beter uitziet dan cod4 en mw2 imo en gewoon op dezelfde engine draait? :s Als ze niks doen aan die fps dan ben ik bang dat het niks wordt en het spel dan alleen weggelegd is voor de high end pc's, wat dus betekend dat competitive gaming bijna uitgesloten is, jammer, het is echt een vette game :P
para3i schreef op 10 November 2010 - 14:17 #3489479
Avatar
4127 berichten
Vierkante ogen
C:Steamsteamappscommoncall of duty black opsplayersconfig_mp.cfg

daar die fps config inpleuren

ik snap dr geen fuck van mw2 draaide ik alles op het hoogste zelfs de filtering makkelijk. en nu dit spel alles op het laagste soms nog drops beneden de 50?
EDiT`ed schreef op 10 November 2010 - 14:20 #3489482
Avatar
168 berichten
Amateur
Opzich is het wel een leuk spel denk hoor.

Maar door de lag gewoon onbespeelbaar...

Even patch erover die het fixxed en dan moet het wel lukken.
v1ncent schreef op 10 November 2010 - 14:26 #3489492
Avatar
870 berichten
Veel vrije tijd
Iemand die weet welk command er is om een server te joinen via IP?

heb je server gehuurt ken je um niet vinden :D
FREEZEOVICH schreef op 10 November 2010 - 14:30 #3489498
Avatar
976 berichten
Veel vrije tijd
EDiT`ed schreef:
Opzich is het wel een leuk spel denk hoor.

Maar door de lag gewoon onbespeelbaar...

Even patch erover die het fixxed en dan moet het wel lukken.

dit idd!!

Registreer een account om te kunnen reageren

Om te kunnen reageren op Gamelux heb je een account nodig. Lees alles over de voordelen op de registratie pagina.

-->