plato schreef op 9 November 2010 - 22:36 #3488852
Avatar
627 berichten
Veel vrije tijd
is op zich nice, alleen soms best laggy
Scrtz schreef op 9 November 2010 - 23:08 #3488888
Avatar
9616 berichten
Honorary Gamelux Member
wel lache spel, geen idee of het opvolger van MW1 kan worden, dat zal gaan liggen aan de support van treyarch

atm speelt het spel wel echt fucking brak qua performance, dus schrik niet als je lage fps haalt je beestelijke pc.. het moet echt nog flink getweaked worden want moet toch wel ez 250fps stabiel kunnen krijgen met phenom II 965 @ 3.8ghz + gtx460 lol heb ik in cod4 ook zonder problemen
para3i schreef op 9 November 2010 - 23:09 #3488890
Avatar
4127 berichten
Vierkante ogen
godjezus die server browser werkt ook voor geen ene kut voordat ik een server ben gejoined kan ik alweer met pensioen
efkaem_ schreef op 9 November 2010 - 23:21 #3488905
Avatar
445 berichten
Hobbyist
Ben hem op t moment aan t instaleren, intel i7, crossfire GTX 460, 6 gig werkgeheugen dus daar zal t niet aan liggen, we gaan t zien, wish me good luck
fenna schreef op 9 November 2010 - 23:23 #3488907
Avatar
2987 berichten
Diablo III crew
daar gaat mijn avondje spelen....nog 2 uur te gaan met steam...weeeeee
sOn1ks schreef op 9 November 2010 - 23:33 #3488915
Avatar
68 berichten
Noob
GL EFKAEM TOG FAAL HAHA
Hidde schreef op 9 November 2010 - 23:53 #3488927
Avatar
4354 berichten
Vierkante ogen
fenna schreef:
daar gaat mijn avondje spelen....nog 2 uur te gaan met steam...weeeeee
zeg dan dat je in oekraine woont, gaat veel sneller :p
poeha schreef op 9 November 2010 - 23:53 #3488930
Avatar
225 berichten
Amateur
Gvd g2play duurt lang. Net mail gekregen dat het morgenochtend pas geleverd word.. :S
Insjah schreef op 9 November 2010 - 23:54 #3488933
Avatar
549 berichten
Veel vrije tijd
ik heb em op de pc maar die lag is niet te harden :(
Scrtz schreef op 10 November 2010 - 08:13 #3489070
Avatar
9616 berichten
Honorary Gamelux Member
bij mij werkt die serverbrowser ook voor geen meter, na 5 min zie ik 10 servers ofzo
neoRej schreef op 10 November 2010 - 08:38 #3489077
Avatar
400 berichten
Hobbyist
ik hoor iedereen zeuren over lags of fps probs. Ook het downloaden..

Vrienden van mij moesten m downloaden, als ie dit doe cancel t, doe je cd er opnieuw in en start opnieuw op Als t goed is doet hij t dan wel goed via de cd.

Ik heb geen lags, zie andere wel laggen maar heb dr zelf geen last van.
Fps probs heb ik wel, ik heb normaal static 250 (easy) bij cod4, maar hier ong 110. Denk dat dat nog wel opgelost gaat worden.

Vind t wel ziek spel, maar geef ze idd ff paar weekies om t allemaal te fixen!

Dit bericht is geplaatst vanaf mobile.pngGamelux Mobile
w33D schreef op 10 November 2010 - 08:50 #3489085
Avatar
592 berichten
Veel vrije tijd
het is iig al 10x beter speelbaar dan gisteren. zelfs op de treyarch servers :)
Swift schreef op 10 November 2010 - 08:56 #3489090
Avatar
2511 berichten
Honorary Gamelux Member
ga m vanmiddag ophalen ze waren uitverkocht bij alle stores bij ons xD
don schreef op 10 November 2010 - 09:01 #3489094
Avatar
467 berichten
Hobbyist
Hoe verander ik me in-game naam? Nu heet ik UnknownSoldier8? :cry:
w33D schreef op 10 November 2010 - 09:02 #3489095
Avatar
592 berichten
Veel vrije tijd
don schreef:
Hoe verander ik me in-game naam? Nu heet ik UnknownSoldier8? :cry:

volgens mij via je steamfriends naam
don schreef op 10 November 2010 - 09:06 #3489096
Avatar
467 berichten
Hobbyist
Op steam heet ik don en in-game UnknownSoldier 8 :P.
desyfe schreef op 10 November 2010 - 09:13 #3489098
Avatar
770 berichten
Veel vrije tijd
don schreef:
Hoe verander ik me in-game naam? Nu heet ik UnknownSoldier8? :cry:

die naam klinkt op zich wel vet!!


ot;
denk dat ik em vanmiddag haal voor de xbox, kijken hoe ie is :D
w33D schreef op 10 November 2010 - 09:16 #3489102
Avatar
592 berichten
Veel vrije tijd
don schreef:
Op steam heet ik don en in-game UnknownSoldier 8 :P.

probeer es naar don1 te changen en daarna weer terug naar don, pakt ie dat ook niet? :D
legendareN schreef op 10 November 2010 - 09:34 #3489114
Avatar
9648 berichten
Gamelux Elite
high fps config plx ?
valium` schreef op 10 November 2010 - 09:40 #3489122
Avatar
3496 berichten
Vierkante ogen
FPS CFG



btw. er is al een aimbot uit :D
neoRej schreef op 10 November 2010 - 09:44 #3489124
Avatar
400 berichten
Hobbyist
ja ik kreeg gister emailtje van zon hacksite (zo ben ik uptodate met wleke hacks uitzijn en uitkomen en ken ik ze doorgeven aan ggv, uac, vac, pb).

Ja ik denk dat de servers gister gwn overbelast waren.

Dit bericht is geplaatst vanaf mobile.pngGamelux Mobile
FREEZEOVICH schreef op 10 November 2010 - 10:15 #3489149
Avatar
976 berichten
Veel vrije tijd
valium` schreef:
FPS CFG



btw. er is al een aimbot uit :D

en waar moet ik dat neerzetten dan? lag hem echt helemaal kapot, net gekocht..
Warheart schreef op 10 November 2010 - 10:16 #3489152
Avatar
1008 berichten
Bijna 1337
FREEZEOVICH schreef:
valium` schreef:
FPS CFG



btw. er is al een aimbot uit :D

en waar moet ik dat neerzetten dan? lag hem echt helemaal kapot, net gekocht..

In je config.cfg, die waarschijnlijk in je CoD folder staat, anders misschien in My Documents
FREEZEOVICH schreef op 10 November 2010 - 10:24 #3489159
Avatar
976 berichten
Veel vrije tijd
Warheart schreef:
FREEZEOVICH schreef:
valium` schreef:
FPS CFG



btw. er is al een aimbot uit :D

en waar moet ik dat neerzetten dan? lag hem echt helemaal kapot, net gekocht..

In je config.cfg, die waarschijnlijk in je CoD folder staat, anders misschien in My Documents
k thnx
legendareN schreef op 10 November 2010 - 10:31 #3489170
Avatar
9648 berichten
Gamelux Elite
kan je toevallig je hele config en mp_config posten? Want als ik die bij mij open staat alles naast elkaar en door elkaar dus kan die regeltjes niet echt vinden, en ze los eronder zetten werkt niet.
Joao schreef op 10 November 2010 - 10:39 #3489179
Avatar
755 berichten
Veel vrije tijd
legendareN schreef:
kan je toevallig je hele config en mp_config posten? Want als ik die bij mij open staat alles naast elkaar en door elkaar dus kan die regeltjes niet echt vinden, en ze los eronder zetten werkt niet.

Open met wordpad :)
para3i schreef op 10 November 2010 - 10:56 #3489202
Avatar
4127 berichten
Vierkante ogen
is het waar dat er vannacht een 8mb patch is uitgekomen?? zit op school dus kan niet checken
fenna schreef op 10 November 2010 - 11:24 #3489223
Avatar
2987 berichten
Diablo III crew
ik heb gister nacht nog gespeeld, lag was inderdaad niet te harde...als je wilt draaien of je muis bewegen schok je af en toe gewoon erg waardoor het aim niet gaat. Dit is zoals eerder gemeld ook al in het menu zonder dat je ingame zit.

Gister om 2.00 ging alles down opeens, dus ik neem ook aan dat er een hotfix is.
para3i schreef op 10 November 2010 - 11:27 #3489227
Avatar
4127 berichten
Vierkante ogen
fenna schreef:
ik heb gister nacht nog gespeeld, lag was inderdaad niet te harde...als je wilt draaien of je muis bewegen schok je af en toe gewoon erg waardoor het aim niet gaat. Dit is zoals eerder gemeld ook al in het menu zonder dat je ingame zit.

Gister om 2.00 ging alles down opeens, dus ik neem ook aan dat er een hotfix is.

Ik had hetzelfde probleem echt hatelijk.
EDiT`ed schreef op 10 November 2010 - 11:31 #3489234
Avatar
168 berichten
Amateur
Mag toch hopen dat die lag toch echt gefixxed gaat worden. Lijkt mij dat ik met deze comp:

e6750 8800GT en 6 gig geheugen toch nog meer dan 20 fps kan halen...

Iemand met een goede config post plz!

Registreer een account om te kunnen reageren

Om te kunnen reageren op Gamelux heb je een account nodig. Lees alles over de voordelen op de registratie pagina.

-->