Jerro schreef op 13 October 2010 - 17:58 #3458719
Avatar
2437 berichten
Honorary Gamelux Member
Oi,

Ik heb Age of Empires 2: The conquerors "gekocht" :evil: . Geinstalleerd maar als ik hem opstart krijg ik het schermpje van "Loading". Dit duurt me altijd veelste lang (10min ofzo?) en dan sluit ik m af.. maar soms dan laat pak ik een andere snelkoppeling/exe (uit het mnu van de cd, in de setup folder op de cd, snelkoppeling @ bureaublad of de .exe in de geinstalleerde map) en dan start ie na 5minuten het spel eindelijk op.

Wat ik nu dus wil is hier een oplossing voor: 1 snelkoppeling die het spel gelijk opent.
Google gaf wel een aantal resultaten maar geen van allen was de oplossing voor de mijne.

Al geprobeerd:
# Snelkoppeling: compatibileit problemen oplossen ( deze gaat dan op winxpsp3 + bepaalde grapgics instellingen verder)

# .exe in de folder heb ik handmatig aangepast (eigenschappen->compatibilieit) volgens een thread op google. (win98/win me, visuele thema's, bureaublad samenstelling uitschakelen en beeldscherm aanpassen bij hoge dpi-instelling aanvinken)

Lijkt mij logisch dat ik de juiste specs heb voor dit oude spel.. verder heb ik de ATI Radeon 5750 videokaart met (volgensmyn) de laatste driver.

Moet het spelletje spelen in compo @ The Reality dus hoop dat ik met jullie eruit kan komen want ik weet nu dus niet de juiste manier van opstarten:D
Thx in advance

Registreer een account om te kunnen reageren

Om te kunnen reageren op Gamelux heb je een account nodig. Lees alles over de voordelen op de registratie pagina.

-->