Fabianstevens schreef op 11 October 2010 - 16:44 #3455658
Avatar
3 berichten
Noob
Hallo mensen, ik heb deze labtop op het eerste oog aangeschafd voor school etc maar het is natuurlijk altijd leuk om er ook spellen zoals COD4 op te spelen. (ik weet dat dit niet een game laptob is maargoed, misschien kan die COD4 aan)

Ik heb al op canirunit.com gekeken en die gaf aan dat ik niet voldeed aan de eisen voor COD4, alleen ik beschik volgens mij wel aan de eisen die je nodig hebt voor COD4.

Graag jullie mening!

Wat geeft canirunit.com aan. Hier zie je ook wat ik heb in mijn laptob.

CPU
Minimum: Pentium 4 2.4 GHz/ Athlon 64 2800+ (Intel & Athlon 1.8 GHz Dual Core or better supported)
You Have: Intel(R) Core(TM) i3 CPU M 350 @ 2.27GHz
PASS

CPU Speed
Minimum: Pentium 4 2.4 GHz/ Athlon 64 2800+ (Intel & Athlon 1.8 GHz Dual Core or better supported)
You Have: 2.26 GHz Performance Rated at: 4.068 GHz
PASS

RAM
Minimum: 512 MB (768 MB for Windows Vista)
You Have: 2.9 GB
PASS

OS
Minimum: Windows XP/Vista
You Have: Microsoft Windows 7 (build 7600), 32-bit
PASS

Video Card !!!
Minimum: 128MB 3d Hardware Accelerated card required-100% DirectX 9.0c compatible and latest drivers (NVIDIA GeForce 6600+ / ATI Radeon 9800 Pro+)
You Have: Intel(R) HD Graphics (Core i3)

Upgrade Suggested: Unfortunately, your Video Card does not meet this requirement. Click here to see some recommendations.
Features: Minimum attributes of your Video Card

Required You Have
Video RAM 128 MB 1.2 GB
3D Yes Yes
Hardware T&L Yes Yes
Pixel Shader version 2.0 4.0
Vertex Shader version 2.0 4.0

DirectX version
Minimum: 9.0c
You Have: 10.0
PASS

Sound Card
Minimum: Yes
You Have: IDT High Definition Audio CODEC
PASS

Free Disk Space
Minimum: 8 GB of uncompressed free hard disk space (plus 600 MB for Windows swap file)
You Have: 244.9 GB
PASS

DVD-ROM
Minimum: 6X DVD-ROM
You Have: hp CDDVDW TS-L633N
PASS


Heel graag wil ik jullie mening hierover weten?
Kan ik Cod4 normaal draaien of niet?

Alvast super bedankt!

Groetjes Fabian
voKUS schreef op 11 October 2010 - 16:47 #3455664
Avatar
2334 berichten
Te enthousiast
Ik zie dat je een onboard videokaart hebt, dus geen losse kaart, dat resulteert vaak in een slechte performance als je gaat gamen dus ik ben bang dat je het niet lekker soepel kan spelen! :(
shibble schreef op 11 October 2010 - 16:48 #3455667
Avatar
7776 berichten
Gamelux Elite
Intel videokaart + games = FAAL!
Fabianstevens schreef op 11 October 2010 - 16:59 #3455699
Avatar
3 berichten
Noob
Dankje wel voor jullie reacties,

Maar op gemiddelde instellingen maak ik geen schijn van kans met COD4?
Of kan ik het gewoon niet op goede instellingen spelen?
legendareN schreef op 11 October 2010 - 17:02 #3455704
Avatar
9648 berichten
Gamelux Elite
je kan het gewoon niet spelen.
Fabianstevens schreef op 11 October 2010 - 17:05 #3455711
Avatar
3 berichten
Noob
Okee danku dan moet ik maar mijn vaste computer verslepen naar mijn kamer =D is niet anders

Registreer een account om te kunnen reageren

Om te kunnen reageren op Gamelux heb je een account nodig. Lees alles over de voordelen op de registratie pagina.

-->