voKUS schreef op 4 October 2010 - 00:42 #3447168
Avatar
2334 berichten
Te enthousiast
Hallo MoH fanaten,

Ik zat wat op config voor BFBC2 te googlen en aangezien MoH op de zelfde engine draait en de zelfde commands heeft dacht ik laat ik gelijk maar een post maken op Gamelux om iedereen te helpen met het instellen van je settings.ini!

Als eerst moet je je settings.ini vinden, als het goed is en je hebt het spel iig één keer opgestart kun je die hier vinden:
Mijn documenten/EA Games/Medal of Honor/
Er zit als het goed is een settings.ini & een GameSettings.ini in je mapje, maar in settings.ini staat alles wat je kan wijzigen!

:: Let op! ::
De settings die ik aanraad zijn gebaseerd op het behalen van de beste performance en vooral geschikt voor competitief gebruik.

Bij mij zag de settings.ini file er standaard zo uit, ik heb achter elke command // gezet en erbij gezet wat het beste is performance wise (klik de spoiler!)



Je Fov - Field of view aanpassen

Mensen die cod/quake/ut hebben gespeeld of vaker configs hebben getweakt weten wellicht wel wat Fov is, namelijk de hoeveelheid ruimte je kan zien om je heen zonder je muis te bewegen. Toch is de fov in MoH anders dan in de "oudere" fps games. Zo past deze Fov namelijk je beeld verticaal aan ipv horizontaal! Een voorbeeld van verschillende Fov's kun je hier zien. Standaard in MoH staat hij op 55, wat ik persoonlijk zelf veel te laag vind. Het beste en makkelijkst is om het gelijk te zetten met je resolutie, nou heeft iemand van de BFBC2 community een handige calculator opgezet om gemakkelijk je Fov te berekenen, klik hier
Zo kwam ik zelf op FOV 74 (1024x768, 90 graden). Natuurlijk kun je ook zelf wat proberen, hij kan max. op 120.

De Fov is gefixed in MoH en werkt hetzelfde als de meeste andere games (graden ipv radius), het is nu veel makkelijker om je Fov aantepassen. Standaard staat die op 55 en je kan hem opschroeven tot 120. Test het uit!

Als je klaar bent met het bewerken van je settings.ini kan je hem op "read only" zetten zodat de game je settings niet kan veranderen, rechtermuisklik op settings.ini > Eigenschappen/Properties > Kenmerken/Attributes: Read only aanvinken.

Speel zelf MoH ook nog maar net dus ik moet ook nog van alles leren maar ik hoop dat jullie MoH'ers hier wat aan hebben en ik vond zelf dat zo'n postje wel thuishoort in de MoH Portal :D.

Succes en bedankt voor het lezen : [)
TmK schreef op 4 October 2010 - 00:43 #3447169
Avatar
13495 berichten
Eindbaas
@ je link staat er een . aant einde moetje ff weghalen dan doetie het :D
voKUS schreef op 4 October 2010 - 00:46 #3447171
Avatar
2334 berichten
Te enthousiast
TmK schreef:
@ je link staat er een . aant einde moetje ff weghalen dan doetie het :D
thanks :D weet je toevallig ook waarom spoiler en de andere effecten zoals bold het niet doen op sommige plaatsen? :S
TmK schreef op 4 October 2010 - 00:48 #3447174
Avatar
13495 berichten
Eindbaas
omdatje 2x spoiler dichtmaakt
je moet wel eerst ["spoiler] doen


Laatst gewijzigd op 4 October 2010 - 00:49

douweegbertje schreef op 4 October 2010 - 00:49 #3447175
Avatar
6499 berichten
Strike quota guru
voKUS schreef:
TmK schreef:
@ je link staat er een . aant einde moetje ff weghalen dan doetie het :D
thanks :D weet je toevallig ook waarom spoiler en de andere effecten zoals bold het niet doen op sommige plaatsen? :S

omdat je er niets van bakt, heb het gefixed voor je.
Nice read anyways
voKUS schreef op 4 October 2010 - 01:08 #3447184
Avatar
2334 berichten
Te enthousiast
douweegbertje schreef:
voKUS schreef:
TmK schreef:
@ je link staat er een . aant einde moetje ff weghalen dan doetie het :D
thanks :D weet je toevallig ook waarom spoiler en de andere effecten zoals bold het niet doen op sommige plaatsen? :S

omdat je er niets van bakt, heb het gefixed voor je.
Nice read anyways
Gelukkig ben jij de professional :D thx
fransrdx schreef op 4 October 2010 - 02:43 #3447205
Avatar
1049 berichten
Bijna 1337
well donne


Laatst gewijzigd op 4 October 2010 - 02:46

legendareN schreef op 4 October 2010 - 04:00 #3447222
Avatar
9647 berichten
Gamelux Elite
waarom krijg ik open beta currently not live als ik ingame wil inloggen :$
w33D schreef op 4 October 2010 - 07:34 #3447234
Avatar
592 berichten
Veel vrije tijd
omdat ie nog niet live is in amerika? i dunno hoor ;D

maar vokus full time moh? :evil:


Laatst gewijzigd op 4 October 2010 - 07:35

steffeh schreef op 4 October 2010 - 09:47 #3447308
Avatar
140 berichten
Honorary Gamelux Member
Netjes geschreven.

De MP beta is op dit moment live voor de PC.
ZEN [16] schreef op 4 October 2010 - 10:17 #3447330
Avatar
511 berichten
Veel vrije tijd
Iemand een link van PunkBuster die je hier voor nodig hebt want ik heb al een PB geinstalleerd maar het spel zeg van niet.


Laatst gewijzigd op 4 October 2010 - 10:33

w33D schreef op 4 October 2010 - 10:40 #3447345
Avatar
592 berichten
Veel vrije tijd
ik wordt der de hele tijd uitgeflikkert door ea, zegt ie dat de servers niet up zijn ofzo
voKUS schreef op 4 October 2010 - 10:45 #3447348
Avatar
2334 berichten
Te enthousiast
ZEN 16 schreef:
Iemand een link van PunkBuster die je hier voor nodig hebt want ik heb al een PB geinstalleerd maar het spel zeg van niet.
apart, ik had hem gewoon geïnstalleerd samen met het spel.
f1xxr schreef op 4 October 2010 - 10:57 #3447362
Avatar
1154 berichten
Bijna 1337
heb ik ook weed..om de zoveel minuten,cannot connect to ea servers...

maar kvind het een vette game tot nu toe :D:D


Laatst gewijzigd op 4 October 2010 - 11:03

voKUS schreef op 4 October 2010 - 13:35 #3447796
Avatar
2334 berichten
Te enthousiast
f1xxr schreef:
heb ik ook weed..om de zoveel minuten,cannot connect to ea servers...

maar kvind het een vette game tot nu toe :D:D
ja, erg jammer, kan nu ook niet ranken =(
voKUS schreef op 16 October 2010 - 22:46 #3462351
Avatar
2334 berichten
Te enthousiast
Vraagje voor de mensen die MoH (al) hebben: heb je nog steeds GameSettings.ini of heb je nu een config bestand? thx

edit: weet het al, topic gaat tijdelijk inactief omdat er waarschijnlijk allemaal commands bij zijn gekomen, heb alleen MoH nog niet ;D


Laatst gewijzigd op 16 October 2010 - 22:56

Registreer een account om te kunnen reageren

Om te kunnen reageren op Gamelux heb je een account nodig. Lees alles over de voordelen op de registratie pagina.

-->