ESL 101 - ESL Basics

Geschreven door 'Migatno'' op Thursday, 3 June 2010 om 22:04

De ESL is een groeiend fenomeen in de Benelux. Toch blijft het meedoen aan de ESL voor sommige mensen een te grote drempel. Met deze hulp review gaan we uitleg geven over de onderwerpen waar je op ESL mee te maken krijgt. Voor het tweede deel gaan we een kijkje nemen naar de Basics die je moet weten als je wilt spelen op ESL.

Allereerst moet natuurlijk jezelf aanmelden op de ESL. Dit kan door rechtsboven op "Register" te klikken. Dit gaat zoals op de meeste websites met een activeer mail. Let wel op: Je mag geen tweede account aanmaken. Zorg er dus voor, als je ooit al een account hebt gehad, dat je eerst probeert om deze weer te activeren. Na de aanmelding kun je aan de slag met je instellingen die verplicht zijn om deel te nemen aan de games op ESL.

Voor beginners is het handig om altijd vanuit je Command Center (settings) te werken. Vanuit hier kun je alle belangrijke instellingen bereiken die nodig zijn om te spelen op ESL. Je vindt daarbij de mogelijkheid om alles aan je profiel te veranderen en natuurlijk je Gameaccount ID in te vullen voor jouw specifieke game. Zodra je  het gameaccount ID hebt ingevuld kun je naar jouw game sectie en mee gaan doen aan de game die je wilt spelen.

Command Center


Om een team aan te maken ga je als volgt te werk. Via je Command Center (settings)  ga je dit maal naar 'Registreer nieuw team'. Daar vul je jouw team naam in en krijg na het klikken op SEND de volgende tekst: The team has been successfully created. You can now fill in more details, upload a logo, add some team members and begin playing. Direct daaronder vind je 3 linkjes naar de belangrijkste dingen die in orde moeten zijn.

– Show Teamsheet
– Edit Team
– Upload Logo

Show Teamsheet
Show Teamsheet spreekt voor zichzelf en daar kun je zien wie er al gejoined zijn en wat er allemaal nog moet gebeuren. Dit is de pagina die voor iedereen zichtbaar is en het presentatie plaatje van jouw team.

Edit Team
Ook dit spreekt voor zichzelf. Je kunt hier dingen instellen voor jouw team account. Je kunt hier het password veranderen, de informatie invullen die leesbaar is op je Teamsheet en waar jouw team bereikbaar is voor andere spelers op ESL.

Upload Logo
Voor sommige leagues binnen de ESL is het verplicht om een Logo te hebben. Via de link kun je snel en precies een Logo uploaden voor jouw Teamsheet. Hou er wel rekening mee dat kwetsende logo's niet mogen op de ESL.

Zodra de informatie correct is ingevuld en ook je teammaten zich met het juiste gameaccount ID ingeschreven hebben op jouw Teamsheet kun je naar jouw game sectie gaan en je inschrijven voor de league of cup waar je aan wilt deelnemen op dat moment. Zorg wel dat je de regels goed hebt doorgelezen voordat je deelneemt aan de competitie.

ESL 101
Deel 1 - Wat is ESL?
Deel 2 - ESL Basics
Deel 3 - ESL Wire
Deel 4 - ESL Config's
Deel 5 - Support tickets & Protesten


Reacties

Larryyy schreef op 4 June 2010 - 00:24 0 thumbs
Avatar
 
gingers do have souls haha

Registreer een account om te kunnen reageren

Om te kunnen reageren op Gamelux heb je een account nodig. Lees alles over de voordelen op de registratie pagina.

Matchen
corner
Gisteren
Vandaag
Morgen
corner

  • Geen matches
  • Geen matches
  • Geen matches

Evenementen Kalender

-->