Na de hype van vorige week, waar NoA de nieuwe line-up presenteerde met een slotmachine, is er nu tijd voor verandering. teamnoa.net is in een nieuw jasje gestoken. De 'echte' website is nog steeds in de maak, maar op deze tijdelijke versie is veel relevante informatie te vinden. Zoals een interview met de nieuwe manager, een korte team intro en mischien nog wel veel belangrijker; naikon. Na de bekendmaking van de 5 spelers, vroegen veel mensen zich af waar Naikon was gebleven. Deze speler is niet weg, maar zal als een back-up player dienen, omdat hij op het moment heel druk is met school etc.
Quote:
Team NoA and BrandTheGame are pleased to announce that Lars "Naikon" Olaisen, will stay in Team NoA as an inactive player. The reason for his inactiveness is that he has started school in Norway Naikon has been a very important player for Team NoA and has contributed greatly to the success of Team Noa. Team NoA wishes him the best of luck at school, and hope to see him wearing the NoA colours again in the future. Good luck.
Verder staan er nog wat foto's op en ook een opmerkelijke sponsor; kappa. Kappa zal als t-shirtfabrikant dienen. Zoals veel mensen al opviel, is het hun teamshirt in de stijl van het Italiaanse voetbalteam. Nu weet men ook waarom. Voor meer informatie kijk op www.teamnoa.net