kml is de marketing Officer bij Clan-it. Na enkele twijfels of Clan-it al dan niet aanwezig zal zijn op NWD, hebben ze besloten om toch te komen. Hieronder vind je het interview met kml. - Kan je je eerst en vooral even voorstellen aan iedereen die je niet kent? Mijn naam is Kemal Kareloglu, 18 jaar en ik ben Marketing Officer bij Clan-it. - De meesten kennen je waarschijnlijk wel van je tijd bij CEA, hoe verschilt je huidige clan tegenover CEA? Alles is veel beter en vooral duidelijker geplanned waardoor alles veel soepeler loopt. Ook kan ik beter opschieten met de spelers zelf en is het budget om iets te doen groter. - Clan-IT heeft enkele dagen geleden besloten om TOCH naar NWD te komen. Waarom niet naar CPL UK en wel naar NWD? Die beslissing heeft 2 redenen: Club3d en it.cs. Ik heb pas sinds kort meer duidelijkheid gekregen van beide, dus kunnen we nu pas definitief boeken. In eerste instantie was het NWD. Toen werd aangegeven dat de spelers liever naar London/CPL UK wilden. Toen werd dus bekend gemaakt dat CPL UK in Sheffield was en dit vonden de spelers nogal een klapper, waardoor ze me vroegen of NWD ook nog kon. Kon nog, dus nu komen we definitief. - Hoe schatten jullie de andere clans in die aanwezig zullen zijn en welke clan denk je dat de sterkste tegenstander zal zijn? Ik denk dat CEA, Copyright en Plasa vooral de teams zijn waar we rekening mee moeten houden. Sterkste tegenstander weet ik niet, hangt denk ik van de dag, moment en sfeer af. - Zou je even elke speler van het team kunnen beschrijven en zeggen wat jij van hem vindt?
  • mJe: Hij is snel, scherp en sexy! Het "kindje" uit de groep, 16 jaartjes jong! Hij heeft echter al meerdere malen bewezen dat hij net zo goed als de rest in dit team hoort, schiet zeer graag headshots en dat wil hij ook laten zien.
  • Galahat: De teamleader. Speelt zeer slim en snel, kan headshots maken vanuit de meest bizarre situaties terwijl hij de controle over het team nooit verliest.
  • ziGa: Hij is waarschijnlijk de meest talentvolle speler van de Deense community. Is in korte tijd gestegen naar de wereld top en blijft zichzelf nu nog steeds verbeteren. Gun maakt voor hem niet uit, headshots schiet hij toch wel.
  • hpx: Gekozen als 1 van de beste Deense AWPers door de Deense community en laat hiermee namen zoals "KK" achter zich
  • bloddy: De sprayer van het team, kan zo een heel team in enkele seconden weg schieten.
- Hoe zit het met de voorbereidingen voor dit evenement? Houden jullie een bootcamp voor zo'n evenement of gebeuren de voorbereidingen gewoon online? Voor dit evenement hebben we niet echt een voorbereiding geplanned. Online wordt er natuurlijk heel wat gespeeld op dit moment maar verder is het niets speciaals. - Wat verwacht je van het evenement in het algemeen en wat denk je dat de top-5 zal zijn? Ik ben nog nooit op NWD geweest, maar ik denk dat dit evenement, vooral door de support van Club3d, heel goed zal bevallen. Mijn top5: 1. IT, 2. Copyright, 3. CEA, 4. Plasa, 5. Calibre. - Heel erg bedankt voor het interview, shoutouts + cu @ nwd ! Bedankje voor al onze sponsors en iedereen die ons geholpen heeft. Tot dan!