Zojuist is bekend geworden dat de Belgsche topclan Defusekids ermee kapt. In een uitgebreidde en persoonlijke statement die is geschreven door de beide managers van Zweebee en Wet_willy, geven zij duidelijk aan dat de dood een gevolg is van de inactiviteit van de spelers. De complete statement kun je hier vinden.
Quote:
Geen enkele LAN is - naar onze normen - op een perfecte wijze voorbereid. Wij zijn er vast van overtuigd dat Defusekids meer had kunnen worden als iedereen zijn steentje had bijgedragen. Dit gebeurde helaas niet. Vandaag is het kalf verdronken en het is voor ons een zware opdoffer. Na veel tijd, geld en moeite in Defusekids gestoken te hebben, wordt het mooie verhaal opgedoekt. Voor Yannik "luce" Bindo en Ivan "Apollo" Wuddhisukhum (fonetisch: "would j00 suck him?") werd de inactiviteit onhoudbaar. Zij zien hun heil op korte termijn nog in pro-gaming en besloten niet te wachten tot Defusekids weer actief werd. Zij gaan zich bij het Nederlandse CEA vervoegen, we wensen ze een gonnoroe, AKA de_druiper, err veel succes.
De laatst bekende line-up van Defusekids was als volgt: - bax - Azra - luce - Spacey - Apollo - Kainee In het topic van het CEA-channel staat dat er vanavond om 22:00 een aankondiging gedaan zal worden. We houden jullie op de hoogte.