Nadat het Zweedse topteam I Can See U (ICSU) gisteren de 16e editie van de Rendezvous lan won, waar ze in de finale sterker waren dan Cisco9 (c9), maakte ze vandaag al enkele veranderingen bekend in hun huidige lineup. Kixer, een van hun sterspelers, maakte vandaag bekend dat hij geen deel van het team meer zal uitmaken. De reden voor dit vertrek is dat ze niet zo veel speelden in ICSU. Hij vind het nog steeds leuken personen, maar het was te veel werk en te kort spelen. Een vrije vertaling van het Zweedse FragBite:
Quote:
Het gras is groener aan de andere kant. Ik vind de jongens in ICSU nog steeds leuk om mee te spelen... maar het leek erop dat het te veel werk en te weinig spelen wordt. Ik heb wel plannen voor de toekomst, maar ik weet niet wat, een ijsje kopen, een csteam joinen of gewoon wegvliegen
Hiermee geeft hij aan dat hij wel plannen heeft voor de toekomst. Bij ICSU hebben ze nu nog maar 4 man over. Dit hoeft misschien geen probleem te zijn, omdat mTw.se vorige week bij de hun organisatie vertrok, waardoor deze spelers nu vrij in de transfermarkt zijn (rwa, robin, crypt, iLight). ICSU is nu over met; - speedi - draken - zaki - striker Afwachten wie de 5e wordt. Veel geluk Kixer en ICSU!