De finale ging tussen : Boxer en NesTea de road to final van beide spelers zag er als volgt uit:

 

Boxer:

 

Ro64: BabyWeRRa 2-1

Ro32: FruitDealer 2-0

Ro16: BabyByeBye 2-0

Ro8:   Kyrix 3-2

Ro4:   HopeTorture 4-1

 

Nestea:

 

Ro64: 강지영 2-0

Ro32: oGsMC 2-0

Ro16: oGsTheWinD 2-0

Ro8: oGsZenio 3-0

Ro4: SlayerSboxer 4-0

 

 

Match verslag:

 

Game 1 : Shakuras Plateau

Allin van Fake Boxer tegen een 14pool+Hatch van Nestea en een gemakkelijke 1-0 voor Fake Boxer

Game2: Lost Temple

Fake Boxer ging voor een thor drop bij de expension van Nestea, wat uiteindelijk de doorslag maakte late game 2-0 voor Fake Boxer

Game3: Scrap Station


Een fast expand van beide spelers, fake boxer expanden naar de island, en dubbel E-bay om hierdoor snellere upgrades te krijgen, maar door een nydus worm van Nestea met banelings,lings,roaches was het een gemakkelijk GG voor Nestea 2-1!

Game4: Jungle Basin
    
Makarax (barracks ergens verstopt dichtbij de tegenstanders basis) van Fake Boxer en een 14hatch/pool van Nestea, Nestea overzag dit, en kon het gemakkelijk houden, Boxer probeert de ramp van Nestea te blocken met 2 bunkers om hierdoor genoeg druk te behouden! Boxer probeerde de natural van Nestea te pakken, maar dat mislukte omdat Nestea een redelijk grote army van zerglings had! Nestea probeert via de destructible rocks naar de main van Foxer tegaan, en met een baneling bust lukt het om in de base van Foxer te komen, en wint hierdoor de 4e match! 2-2!

Game5: Steppes of War

 

 

Boxer bouwt 2 barracks aan de ramp van zijn natural.

Maar deze keer gaat NesTea niet voor een early expand maar voor een roach warren! Boxer bouwt 2 bunkers aan de onderkant van de ramp van NesTea. Door een surround houdt NesTea de marines tegen. En breekt met 6 roaches en een paar lings de contain die boxer heeft. Maar besluit niet door te pushen aan de ramp van boxer die ondertussen een expansion gepakt heeft. NesTea cancelled dan zijn Banelings Nest en gaat Voor een expansion. Echter komt Boxer daarna met een sterke marine push terwijl NesTea nog niet echt voorbereid is maar de expansion komt af en de marines vallen terug. 

Daarna bereid NesTea een baneling roach aanval voor. Deze faalt op het nippertje. De economie van Boxer is nu veel beter. NesTea probeert nog met een hoop banelings de slow bunkerpush van Boxer tegen te houden. Boxer wint makkelijk met een stuk of 8 siege tanks en 40 marines.

 

 

Game6: Xel'Naga Caverns

 

 

 

NesTea bouwt op 14 supply zijn expansion. Boxer doet ook fast expand maar dreigt eerst een beetje met een paar marines.

Wanneer met marines en scvs een push maken loopt de zerg al zo'n 10 workers voor. Ze trekken terug en de zerglings krijgen de vleugeltjes van de speed upgrade. De terran Boxer heeft bijna geen verdediging staan en er komen na de speedling push een stuk of 10 banelings aan. Die sterven zonder veel schade te doen maar de volgende lading speedlings krijgen erg veel SCVs dood en Boxer moet GG-en en het gaat naar een Game7 op de -meest gebalanceerde- map Metalopolis.

 

 

 

Game7

Een all-in van Boxer met marines en scvs tegen de close position fast expand van Nestea faalt en nu staat Boxer behoorlijk achter. Boxer is blijkbaar bang voor de late game van NesTea en besluit bijna al zijn scvs te sturen om het nog een keer te proberen. Nogmaals wordt de aanval afgehouden en NesTea is de winnaar van de GSL!