Zojuist is bekend geworden dat het Deense topteam Clan-IT, dat deelnam aan de afgelopen ESWC, de Deense EPS League wist te winnen en zich nog recent wist te plaatsen voor de Clanbase EuroCup Finales aanwezig zal zijn op Club-3D Evolution. De komst van dit team is de eerste niet uit de Benelux afkomstige deelname aan een Nederlanse Lan sinds the-party 2. Op de site staat het volgende te lezen:
Quote:
Internationaal heeft Club 3D in samenwerking met Networkingday tevens de aandacht getrokken van diverse internationale clans. Op dit moment kunnen we met zekerheid vermelden dat Clan-IT op de Club-3D Evolution aanwezig zal zijn. Clan-IT is één van de beste Counter-Strike 1.6 teams van dit moment en wist recent de Deense nationale league te winnen. Tevens wisten zij zich te plaatsen voor de lan finale van de Clanbase Eurocup die later dit jaar wordt gehouden. Met de komst van Clan-IT als geduchte tegenstander op de Club-3D Evolution, zijn wij uiterst benieuwd hoe de uitkomst zal zijn van ons CS1.6 tournament. Dus bij deze de oproep naar alle lokale CS1.6 topclans! Tevens zijn er nog steeds diverse internationale clans die overwegen om over te vliegen naar Club-3D Evolution.
Clan-IT zal aanwezig zijn met de volgende line-up: - Galahat - hpx - ziGa - mJe - Bloddy Voor meer informatie kun je hier terrecht.