Cs-Manager, de website die bij de meesten van jullie wel bekend in de oren klinkt, heeft vandaag bekend gemaakt dat iedereen in Nederland en België zich vanaf nu gratis kan registreren om aan hun "spel" deel te nemen. Wat is CS-manager juist?
Quote:
CSM is een Cointer-Strike manager spel, waar jij verantwoordelijk bent voor een heel team van CS spelers, werknemers en wekelijkse uitgave en inkomten. Het is jouw taak om de perfecte balans te vinden van je aandacht, en om snel uit te vinden welk deel van je clan aandacht nodig heeft. Via verschillende onderdelen zoals spelers, financiën, werknemers, taktieken, wedstrijden en nog veel meer! Zal jij aan de top van het spel staan en promoveren naar hogere divisies, of zijn de andere clans een te hoge uitdaging en degradeer je, om je weer omhoog te werken? Dit alles hangt van jou af, als de manager van je eigen professionele CS team, and alles dat er omheen hangt!
Naast de bekendmaking dat er geen inschrijvingsgeld meer moet betaald worden, heeft de organisatie van CSM ook aangekondigd dat er binnenkort enkele cups met grote prijzen zullen gehouden worden. Deze prijzen zijn: 1st plaats: Acer 17" TFT Display (AL1715S) 2de plaats: Gigabyte GeForce 6600 256Mb PCI Express Graphic Card 3de plaats: Kodak EasyShare CX7430 Digital Camera - De statement van CSM vind je hier. - Enkele screenshots en meer informatie over CSM vind je hier. - Een live demo van een pcw kan je hier bekijken.