De organisatie van Regroup heeft hun volgende event aangekondigd. Regroup 14 zal worden gehouden op 2,3 en 4 december in de Evenementenhal Rijswijk te Rijswijk. Dit betekent dus dat men voor dit event, dat plaats bied aan iets meer dan duizend bezoekers, verhuist van de evenementenhal in Hardenberg naar een nieuwe locatie. Op de site van Regroup is er het volgende te lezen.
Quote:
Regroup goes West! Na de vele succesvolle en uitverkochte evenementen in de Evenementenhal Hardenberg zal op 2, 3 en 4 December 2005 de 14e editie van Regroup plaatsvinden in evenementenhal Rijswijk te Rijswijk! Regroup 14 wordt weer een evenement zoals je alleen van Regroup kunt verwachten: * Een goed georganiseerd evenement * Uitstekende, sfeervol aangeklede lokatie * Voldoende en soepel verlopende competities met leuke prijzen * Een uitgebreide Chill-out area * 24/7 catering en goed en uitgebreid eten in het restaurant * Een aparte, ruime slaapzaal * Een boel extra's! Al met al, een echt Regroup evenement dat je NIET MAG MISSEN!
Voor meer informatie over dit event kun je hier terrecht. Zou je je willen inschrijven voor dit event dan kun je dat hier doen.