De Nederlandse gamingsite Ownage.nl heeft in de aanloop naar de ESWC Finals een aantal interviews afgenomen met de Nederlanders die zich voor dit event hadden gekwalificeerd. Hieronder vind je een overzicht van alle interviews die men heeft afgenomen, zodat je ze nog eens rustig kan nalezen. Het Interview dat men gehouden heeft met CEA|Juvenile kun je hier vinden.
Quote:
Ownage.nl: Wat moet er volgens jou nog verbeterd worden aan de tactics en skills van de spelers? CEA|Juvenile: In mijn ogen vind ik dat altijd alles verbeterd kan worden. Ieder van mijn spelers speelt in mijn ogen nogsteeds onder zijn kunnen en de tactics kunnen altijd nog strakker en verassender. Dat klinkt misschien wat nors, maar ik ben ervan overtuigd dat wij nogsteeds groeiende zijn. Als ik zo nu en dan zie hoe we spelen als alles lekker loopt ben ik onwijs trots op mijn boys en als we datzelfde niveau eruit weten te persen op ESWC zelf weet ik zeker dat elk team daar rekening met ons zal moeten houden.
Het Interview dat men gehouden heeft met fnatic.Rox kun je hier vinden.
Quote:
Ownage: Hoe zou jij je eigen speelstijl omschrijven? fnatic.R0X: Mijn speelstijl is vrij defensief. Ik ben met elk wapen sterk en als ik in controle ben ligt mijn nadruk op de tegenstander. Die mag geen kans krijgen wapens te pakken of armour, ik time alles weg op zo'n moment. Je zou me op zo'n moment juist weer agressief kunnen noemen. Maar ik probeer geen grote risico's te nemen en vooral niks weg te geven.
Het Interview dat men gehouden heeft met QuePESa kun je hier vinden.
Quote:
Hoe kwam jij met de ESWC in aanraking? Via Elite (vriend van me) was ik bij een clan genaamd Logic terecht gekomen. Elite heeft al een paar toernooien op z'n naam geschreven en daarom wilde die clan hem er graag bij hebben. De clan zocht nog een persoon en toen heeft Elite mijn naam opgegeven. Zij [de clan Logic red.] lieten ons weten dat er ook een PC toernooi zat aan te komen. Dat was dus de ESWC en ik had me meteen ingeschreven. Alleen op dit moment zitten wij niet meer bij Logic, we spelen nu bij Copyright!
Het Interview dat men gehouden heeft met Play.Zerter kun je hier vinden.
Quote:
Voorzie jij nog verrassingen op de ESWC of spelers die verrassend hoog gaan eindigen? Er zijn altijd veel verrassingen, maar ik voorzie er zo geen. Ik weet dat de Franse ESWC winnaar Wolfy al heel lang wacht om zich op een internationaal toernooi te onderscheiden, en het lijkt me dat hij dat best in zijn thuisland kan gaan doen.
Het Interview dat men gehouden heeft met Me-Ladies kun je hier vinden.
Quote:
Hoe ziet de prijzenkast van ME Ladies er op dit moment uit? Op dit moment vrij stoffig en leeg, we hebben tijdens de laatste cup waar we aan meededen kunnen eindigen in de kwart finales. We zijn een aantal maanden inactive geweest en hebben sinds kort deze nieuwe line-up.