De CPL presenteerde vandaag de CPL Extreme "USA Cultural Tour". Wat basicly inhoud dat je op 5 juli a/s naar SixFlags Texas mag gaan met dope kortingen. De 125 snelste inschrijvende mogen er zelfs heen voor niets(!) heen, mits je mee doet aan de CPL PK WT. Familie, Managers, mens niet mee doen met de PK tourny, vrienden of de gene die te laat zijn met inschrijven mogen er in voor maar 25 dollar. Vervoer en alles wordt geregeld door de CPL. hier kun je zien wat er te doen is in SixFlags Texas.
De CPL vertelde vandaag ook nog eens dat ze een nieuwe website in de lucht hebben gegooid. www.CPLcast.com, deze webby zal informatie verstrekken naar iedereen die de CPL volgt. Hier komen dus HLTV ips, SourceTV ips, WaaaghTV ips, uitslagen, seedings, nieuws en de hele meuk er op te komen staan.
Team SportsCast Network wist ons ook nog even te vertellen dat ze aanwezig zijn op de CPL Summer. Ze beloven ons daarbij dat ze een cast geven wat nog nooit eerder is geweest. We zullen zien TsN. Want TsN krijgt zware concurrentie van Radio iTG die tijdens de ESWC aanwezig is om de ESWC te coveren.