Vandaag is op de tijdelijke website van NoA nieuws verschenen over de toekomst van het team. 'From ecstasy to agony' - dit is hoe ze hun situatie op dit moment in enkele woorden uitdrukken. Na het winnen van het eerste seizoen van WEG, en het wisselen van element met fisker , leek alles de goede kant op te gaan. Desondanks, besliste fisker op het laatste moment niet mee te doen aan WEG2, maar quick nam zijn plaats in. Na een erg teleurstellende evolutie: het verlies van twee opeenvolgende matches waardoor ze niet gequalificeerd zijn voor de playoffs, heeft NoA beslist om een pauze te nemen tot het derde seizoen van WEG. Hier is de statement die NoA vandaag op hun website gepost heeft:
Quote:
Team NoA is taking a break until WEG season 3, during the break shaGuar will attend Cpl summer with EG with NoA`s blessing. XeqtR and Method are also looking for temporary teams to play and practice with to uphold and maintain their cs abilities. This is also with NoA`s blessing. This is due to the fact that NoA`s players are located on two different continents, so it will be more efficient for players to play in their local events. We look forward to the future events with Team NoA
Zoals je kan lezen zijn de geruchten dat shaGuar op CPL Summer voor Evil Geniuses zal spelen waar. Ondertussen zullen Xeqtr en Method een ander team zoeken waarbij ze tijdens de inactiviteit van NoA bij kunnen oefenen.