Zojuist is de opvolger van de succesvolle movie Made in Holland 1 gereleased. Made in Holland 2 bevat zoals zijn voorganger de beste frags van de bekendste Nederlandse Counterstrike spelers. Hieronder vind je een deel van de gamers die in de movie voor komen:
muhXiNoY
chsnmanhuNt
FlerNLockon
MasterMerebell
w1mpiobCx
Linkxubb
SeakeRroachZ
LegendBishop
Crimsonr0y
De movie is gemaakt door Dado "zvornik" de Jong en maar liefst 13 minuten lang. Je kan de movie HIER, HIER en HIER downloaden (390MB) (meer mirrors volgen wss nog) Statement van zvornik:
Quote:
Toen ik nog in 3scape zat kwam ik samen met Dizzler op het idee om een movie te gaan maken over met Nederlanders die harde frags maken. Ik kwam op dat idee omdat ik toen France Only 2 en Ruinination had gezien. Dizzler en ik spraken af dat ik de demo's zou verzamelen en hij de movie zou maken omdat hij veel van Movie Making af wist. Made in holland Part 1 was best cool, alleen de kwaliteit was super slecht, en er zaten CZ models in. Toen ging 3scape dood, dDd en ik joinde discipline en Dizzler besloot te stoppen met Made in Holland. Ik ben toen verder gegaan en toen Dizzler hoorde dat het best mooi zou worden werd hij pissed en flame hij mij :>>> Made in Holland 2: Ik vind hem aardig gelukt, aangezien dit mijn eerste movie is. De kwaliteit vind ik perfect, chille muziek en wel wat leuke special effect. De intro heb ik geen woorden voor want die is echt super. Ik zal zeker verdergaan met movie making en proberen mijn "skills" te verbeteren. De frags zijn uber. Wederom kan ik niet echt zelf een mening geven over de movie omdat ik alles nu duizend keer heb gezien. Dus Have fun downloading (K) Dado "zvornik" de Jong