De bekende Nederlandse speler Zerter is uit onder gezamelijke instemming uit Ownage gestapt. Zerter won afgelopen weekend nog verassend de ESWC Qualifier en daarmee een ticket naar de Parijs. Inmiddels heeft hij een statement vrijgegeven:
Quote:
Ik en Team Ownage zijn op heel goede voet uit elkaar gegaan, ik ben vertrokken omdat ik het gevoel had dat ik meer wou uit een clan dan Ownage me op het moment kan bieden, het zijn stuk voor stuk heel aardige mensen met een onontkenbaar hoog niveau. Ik had alleen het gevoel dat ik harder groeide als de rest van het team in competitief gamen en harder wil groeien als de rest van het team, ze boden me buiten een WC3L spot eigenlijk vrij weinig om me te ondersteunen als een competitieve gamer, en ik ga nu op zoek naar een team die mijn motivaties delen en de middelen hebben om me op andere wijze te ondersteunen. Ik denk dat Ownage nog steeds een goede indruk zal achterlaten op de scene in bijvoorbeeld WC3L, maar ze zullen het zonder mij moeten doen.
Ownage dat weer aan het nieuwe seizoen van de WC3L zal gaan deelnemen, blijft nu achter met de volgende spelers: - Zubie - Tharkas - DeliCato - Sjow