oldvsnew.jpgEr is zojuist een artikel verschenen op de NiP site, waarin CS1.6 en Source worden vergeleken. Er word naar de mening gevraagd van enkele top source -en 1.6 spelers. Het doel van dit artikel is niet het overtuigen van gamers dat één van de twee games beter is, maar laat die beslissing aan jezelf. Ook op gamelux hebben we gezien dat er flinke meningsverschillen zijn met betrekking tot deze twee games. Ik raad iedereen aan het artikel te lezen, voordat hij/zij weer hard op het forum roept dat source een noob spel is of dat 1.6 er niet uitziet. Hieronder kun je een klein stukje vinden van CPL Tonya:
Quote:
Because it was our intention to use Source exclusively rather than both. But when it became obvious that the CS community needed a transition period, we decided to add 1.6 as well. Because the CPL always uses the latest version of a game in tournaments.
Zoals er op de NiP site stond "Now with these opinions from players from top teams of each game, it is your turn", dus daarbij geven we je hierbij de mogelijkheid om jou mening te laten horen. Flames zullen uiteraard slecht gerate worden, dus onderbouw je mening..