Omdat er gister wel wat kritiek op was dat ik niets schreef over Impulse zal ik dat bij deze even uitleggen. Als team manager volg ik rufus en forever op de voet en heb ik de hele dag door met ze van doen. Vandaar dat ik hier veel informatie over heb. De enige keer dat ik impulse hier tegenkwam was toen die met een aantal quakers en de amerikaanse shoutcaster Tosshot gister bij ons aanschoven op t terras. Dit was nog niet de setting om in te gaan op zijn spel maar ik zal proberen dit vandaag goed te maken.

Dat gezegd hebbende, even over de poules. Voor impulse en forever zijn er de kansen die we verwacht hadden. Voor Rufus echter, heeft het toernooi een hele andere wending gekregen. Hij kwam als ongeseede speler in de poule met de andere sterkste ongeseede speler Hunter. Die twee spelers in 1 poule, en daar moesten nog twee seeds bijkomen. Zoals rufus zei voordat we naar de venue gingen: ik zit zowieso bij cooller in de poule, want dat is elke keer zo.

Vandaag de eerste matches voor onze Quakers. Impulse opent voor de benelux spelers om 11.00 tegen JUNYAN. Forever en Rufus komen om 15.00 in actie voor hun poules. En nou maar hopen dat ze zo ver komen als verwacht.

De poules kan je hier vinden http://coverage.gamelux.nl/news/2780