Vandaag maakt het team van Synergy bekend een zevende speler te hebben aangetrokken. Dit is niemand minder dan ed. Met de ervaring die hij opdeed ten tijde van Team EDiT, is hij voor Synergy de perfecte keuze om het team aan te vullen.

De reden voor een extra speler binnen de line-up is vanwege het feit dat ze wat actiever met de clan bezig willen zijn, dan dat we op dit moment in staat zijn. Mede door de aankomende vakanties van de spelers werd het anders onmogelijk om cups en league's zoals EC, TPL en CAL tot een goed einde te kunnen brengen. Daarnaast zullen ze samen met ed ook naar Kfplan komen en zijn ze bezig met een aantal andere internationale lans, hierover binnenkort meer.


Wij van Gamelux besloten ed een kort interview te geven.

Gamelux: Hallo Ed, zou jezelf kunnen voorstellen voor de personen die je niet kennen?
ed: Mijn naam is Thomas Stellingwerf, en speel al vele jaren online verschillende games. De laatste jaren is dit geweest met de mensen van Team EDiT.

Gamelux: Je ging samen met EDiT van CS Source terug naar CS1.6, wat is de reden dat je terug bent gegaan naar CS Source?
ed: Het leek ons vooral een uitdaging om te starten met 1.6 en zien hoever we zouden komen. Ook is de concurentie in 1.6 gewoon veel groter. Na een tijdje viel het bij ons eigenlijk een beetje dood en werd er niet heel veel gespeeld. Mijn motivatie voor 1.6 ging echt naar beneden en had echt weer zin om source te gaan spelen zoals in the old days, en ik wou graag een keer met timb spelen.

Gamelux: Liep de teamplay meteen goed met syNergy en jou?
ed: Ik heb pas een paar pcwtjes met ze meegespeeld maar ik ken ze allemaal al wel wat langer doordat ik ze elke lan al tegen ben gekomen en met een paar naar Duitsland ben geweest. Teamplay moet zeker nog komen want benamingen en al dat soort dingen zijn ook anders. Maar hoe langer we samen blijven nu hoe beter dit zal worden.

Gamelux:
Wat zijn je verwachtingen van de CSS Clanbase EuroCup XIII?
Ed:
Als we goed praccen en alles goed op een rijtje hebben weet ik zeker dat we een heel eind kunnen komen. Hoever we komen zal vooral te maken hebben met hoe het team zich houd want als je kijkt naar de aim zal het daar niet aan liggen.

Gamelux: Verwacht je in de toekomst met syNergy nog prijzen te winnen?
Ed: De komende tijd weet ik nog niet heel goed wat ik moet verwachten. Het team heeft zeker wel de capaciteit om echt te groeien tot een goed team. En als het eenmaal goed loopt en iedereen weet precies wat je aan elkaar hebt dan denk ik dat er zeker nog wel prijzen te winnen vallen.

Gamelux: Bedankt voor het interview, heb je nog shoutouts?
Ed: ik wil graag de members van EDiT bedanken voor de +- 4 jaar samen. Excise, p3ngu (belg ), ylSs, Dutchy en sinds kort was dat ook uber. Ook wil ik #artifrags nog even groeten omdat ze toffe gasten zijn. Ik hoop op een goede tijd bij Synergy! En mijn vriendin voor de mentale ondersteuning! en chsn bedankt voor het interview.


De line-up van Synergy ziet er nu dus als volgt uit:

- Cobra2k
- scoob
- neonice
- caveman
- De afbeelding “http://www.gamelux.nl/images/flags/be.gif” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat. Timb
- De afbeelding “http://www.gamelux.nl/images/flags/be.gif” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat. navsea
- ed

Management:
- delor
- De afbeelding “http://www.gamelux.nl/images/flags/be.gif” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat. LaGarius