Het beste Counter-Strike team uit Estland is zeker het team dat speelt voor de organisatie van Idle.ee. Vandaag maakte zij bekend dat ze hun organisatie verlaten en verder gaan onder de naam sYnck.

Een aantal maanden geleden wisten ze nog 4e te eindigen op het SHG toernooi, waar ze aardige resultaten neerzetten tegen topteams. Het geld wat ze op dit toernooi gewonnen hebben, hebben ze echter nooit terug gezien.

Dit is een van de redenen waarom het team besloten heeft om de organisatie te verlaten, volgens de team aanvoerder Dodz. De manager van het team jiKa vertelde dat er dingen werden belooft die nooit nagekomen zijn, ze hadden zelfs geen eigen gameserver.. en zoals eerder al vermeld zijn de 15.000 kronen die ze verdiend hadden op het SHG ook weg, welke gebruikt zouden worden voor andere toernooien, waar deze gebleven zijn, wie weet?

Het team kan echter geen problemen krijgen dat ze de organisatie verlaten want hun contracten zijn sowieso verlopen. De volgende spelers gaan dus verder ons sYnck:

lorenzo
PunisheR
Dodz
m``
rodi