De Duitse organisatie Speed-link heeft het Duitse Counter-strike 1.6 team gekicked vanwege hun slechte resultaten in de laatste tournamenten en leagues. Het Zweedse team blijft hun voornaamste doel.

Speed-link bestond uit:

bishop
black
HUNTi
MADDiNATOR
natic
ph0s
reppi

Het Deense team van de Engelse Multigaming organisatie Alltherage heeft zich ingeschreven voor het CPL summer 2006 tournooi. Helaas kan Jonas "whiMp" Svendsen niet mee vanwege persoonlijke redenen. Het team heeft hierdoor een tijdelijk speler op de kop getikt, namelijk Søren "Galahat" Eriksen (oud Asylum en SoA player).

atr.dk's lineup op CPL Summer ziet er nu als volgt uit:

Richard "Drally" Halgaard
Søren "Galahat" Eriksen
Andreas "KK" Andreassen
Thomas "MoRf4r" Holm
Christian "XciteD" Mortensen

Een maand geleden maakte Cisco 9 bekend wat hun lineup werd. NU al heeft het team besloten de huidige organisatie te verlaten en over te stappen naar Volt Gaming. Bij deze organisatie zouden de spelers een groter budget en meer mogelijkheden krijgen.

Volt Gaming zal op Dreamhack's WSVG tournament te vinden zijn met de onderstaande spelers:
Jumpy
rob
sonneL
Magix
threat

ALs laatste heeft ook Serious Gaming twee stand-in's gevonden voor de Zweedse LAN Dreamhack. Kuppi is op vakantie en Shiri neemt een kleine pauze met het spelen van Counter-strike.

De twee invallers zullen mysse en NicoustiE zijn. mysse sopeelde onder andere voor 4Kings op CPL Sheffield 2005 en NicoustiE heeft voor Astralis gespeeld.Het team zal op Dreamhack zijn met de onderstaand spelers:

lurppis
naSu
toNppa
mysse
NicoustiE