Vanavond zijn er drie matches die worden gespeeld in drie verschillende groepen in de ClanBase EuroCup XIII. De eerste match begint om acht uur en de twee laatste matches zullen starten om negen uur. Een van deze laatste twee matches zal gespeeld worden door ons eigen Conzto.

De eerste match die om acht uur begint wordt gespeeld in groep G. Het Engelse All the Rage zal het opnemen tegen het Griekse team van 24x7. ATR is de bekenste van de twee en ook de favoriet om deze wedstrijd te winnen.

Groep G
All the Rage vs 24x7
0 vs 30

hltv: hltv3.no.gameguard.no:27061
map: de_inferno
tijd: 20:00

De tweede wedstrijd van de avond zal gespeeld worden tussen ons eigen Conzto en het Noorse H2K. Beide teams hebben zich kortgeleden gekwalificeerd voor het Electronic Sports World Cup (ESWC) toernooi door de landelijke qualifier te winnen. Deze match zal waarschijnlijk de spannendste van de avond worden en ik kijk er dan ook naar uit om de match te bekijken.

Groep E
Conzto vs H2K
11 vs 19

hltv: hltv4.no.gameguard.no:27061

map: de_cpl_mill
tijd: 21:00

De derde en laatste wedstrijd zal gespeeld worden tussen het bekende Noorse team NoA en het Griekse team ultimate. NoA is nog niet zeker van een plek in de playoffs en zal daarom zeker deze wedstrijd willen winnen.

Groep H
NoA vs ultimate
23
vs 7

hltv: hltv1.no.gameguard.no:27060

map: de_train
tijd: 21:00

Gamelux zal de scores updaten en wenst jullie natuurlijk veel kijkplezier!