De welbekende Nederlandse gamingorganisatie digitalMind heeft bekend gemaakt dat zij weer multigaming zullen worden. Dit gaan zij doen door het aannemen van een Call of Duty 2 team.
Het team wat vanaf nu onder de naam van DigitalMind gaat spelen is het Nederlandse topteam KCixus. Na Logic-Team heeft DigitalMind nu dus ook een Call of Duty 2 team.

De Lineup van DigitalMind.CoD2 is als volgt:

breazi
bennY
rick
nutec
Michael
Nighthawk

Naar aanleiding hiervan heb ik contact opgenomen met dM.BennY om hem een paar vragen te stellen hierover. Dat interview kun je hieronder lezen:

Gamelux: Hoe zijn jullie met DigitalMind in contact gekomen?
dM.bennY: Daar zit een heel raar verhaal achter, maar komt erop neer dat we er door een "misverstand" gewoon naartoe zijn gestapt.

Gamelux: Waarom zijn jullie DigitalMind gejoined?
dM.bennY: dM staat bekend als 1 van de grootse nederlandse organisaties met een goede reputatie. Uiteraard zijn we hiervoor meerdere mgc's afgegaan, maar deze mgc was raar gezegd: te mooi om waard te zijn, hoef je niet te vertellen waarom. En zoals gezegd, we kwamen naar dM toe door een raar "misverstand" smile smiley

Gamelux: Wat is het verschil tussen DigitalMind en jullie vorige organisaties?: Hoe zie je de toekomst in?
dM.bennY: rooskleurig! wij hopen natuurlijk veel grote resultaten te kunnen neerzetten onder de dM tag, we hopen op alle grote events aanwezig te kunnen zijn met support van digitalMind.

Gamelux: Welke lans zullen julle attenden de komende tijd?
dM.bennY: Tek-9 LAN in Antwerpen. De EC finals worden ook op LAN gehouden, we zitten nu in de playoff fase, laten we bij de laatste 4 eindigen zullen we dus ook daar op LAN spelen.

Gamelux: Nog shoutouts?
dM.bennY: Shoutout naar adriiano haha ;D en uiteraard naar onze sponsors A.C Ryan, Traxdata, Corepad, Logitech, Creative, Spam-Energy Drink, Thermaltake en Clanhost.nl, en naar jouw voor dit iview ^_^