Naar de Bronze Medal match heb ik een kort interview gehouden met seezung van Fture Gaming.

Gamelux: Hallo seezung, zou jezelf kunnen voorstellen voor de personen die je niet kennen?
seezung: Ik ben Dennis Seesing aka seezung en ik speel sinds een jaar of 5 Counterstrike.
Na een periode waarin ik niet lan active ben geweest ben ik sinds ruim 2 weken weer bij me oude maatjes bij Fture Gaming belandt.

Gamelux: Hoe vind je dat het op de WCG.nl pre-qualifier is gegaan qua organisatie?
seezung: Van tevoren hadden we op het gebied van de organisatie er een zwaar hoofd in.
Maar achteraf alle lof richting de admins en de organisatoren. Bij binnenkomst leek het even een zooitje te worden, maar nadat ons verteld werd hoe en wat we konden verwachten liep het allemaal perfect. We hebben twee keer een probleem gehad met de pc, maar deze werden direct vervangen door een nieuwe pc! Al met al top!

Gamelux: Hoe is het jullie met Fture Gaming verlopen gedurende de pre-qualifier?
seezung: We kwamen vrij goed voorbereid naar de TGS, in ieder geval zo goed als mogelijk in 2 weken. We hebben vrijwel elke map goed behandeld behalve train biggrin smiley. Dit kwam ons later in het toernooi zuur te staan tegenover Conzto. We kijken terug op een zeer geslaagd event en balen er van dat we op train de sterkste tegenstander troffen. Echter verder kijken we terug op een geslaagd event, met slechts 13 rondes verloren over de andere 5 matches en een goede consolation final.

Gamelux: 31 Augustus staan jullie tegenover Conzto, Digital-Plasa en Pact-Gaming, verwachtingen?
seezung: Onze verwachtingen zullen hetzelfde zijn als voor vandaag, we gaan voor de winst net als de overige clans waarschijnlijk. We hadden vandaag gehoopt deze verwachting al te kunnen inlossen maar dit is helaas niet gelukt. We zullen alle maps nog eens goed doorlopen en de tijd tot aan 31 augustus optimaal proberen te benutten om onze doelstelling te bereiken.

Gamelux: Bedankt voor het interview, heb je nog shoutouts?
seezung: We willen de TGS graag bedanken voor een geslaagde en goed georganiseerde dag, het Fture management wat het weer mogelijk maakte om hier aanwezig te zijn. Verder <3 to all our fans biggrin smiley