Nadat de Nederland Gamebond kort geleden een nieuw Source-Competitie heeft gelanceerd, heeft de Nederlandse Gamebond wederom 2 nieuwe competities aangekondigd;

- USRobotics Counter-Strike 1.6 competitie
- Battlefield 2 competitie

Vanaf 1 juli zal de strijd beginnen om de prijzenpot van maar liefst 5000 euro. Dit bedrag kan nog flink stijgen als het aantal inschrijvingen flink oploopt. Uiteraard gaat het in dit geval om een 5on5-competitie. De inschrijvingen voor deze competitie zijn vanaf vandaag geopend!! Voordat je je in kan schrijven voor de competitie dien je eerst lid te worden van de Gamesbond. Je kunt al lid worden voor slechts €10,- per jaar.

USRobotics Competitie:

Spel:
Counter-Strike 1.6
Looptijd: 1 juli tot 6 december (augustus zomerstop)
Doel: Het vinden van het beste team in 5 tegen 5 competitie
Regelgeving en competitieuitleg: volgt
Hoofdprijs: € 5.000 (kan oplopen)
Hoofdprijs sponsor: USRobotics
Leeftijdsadvies: 16+

Gamesbond.nl
Lid worden van de Nederlandse Gamebond is eenvoudig. Je vult hetaanmeldingsformulier in en je krijgt direct toegang tot deverschillende servers en competities. Je speelt dan dus ook meteen meevoor grote prijzen! Daarnaast krijg je korting bij de partners ensponsors van de Gamebond en heb je toegang tot activiteiten waar jezowel online als offline mee kunt spelen aan de competities. Je bent allid voor maar €10,- per jaar!

Samen met deze Counter-Strike competitie wordt ook een Battlefield 2 competitie aangekondigd. Ook deze zal in juli van start gaan met een prijzenpot die start op 5000 euro. Meer informatie zal binnenkort bekend worden gemaakt.

*update*
De finales van de competities zullen plaatsvinden op Regroup16. De datum van Regroup 16 zal binnenkort bekend worden gemaakt.