De Nederlandse clan monStars (met twee nieuwe toevoegingen) zal vanaf heden door het leven gaan als het CS squad van de multigaming organisatie Team Query. monStars, het team dat enkele verrassende resultaten boekt op netgamez, zoals de 16-11 winst tegen Team-EDiT, zal met hun hele huidige lineup overstappen en onder het Query management gaan spelen. De reden voor de keuze van monStars, toch voor menigeen geen topclan, is dat het team-Query management het deze keer op stabiliteit willen gooien. Dit om negatieve publiciteit te voorkomen. Pascal “xenl” Kleinstra en Paul “xeLin” Bergtop hebben het team gisteren al verlaten.
Quote:
Wederom is er een grote lineup wijziging bij Query, deze keer echter zal het naar onze verwachting ook de laatste zijn. Na lang overleg binnen het management, is besloten om voor een compleet nieuw Counter-Strike team te zorgen. Naar aanleiding hiervan zijn Pascal “xenl” Kleinstra en Paul “xeLin” Bergtop uit ons team gestapt. Ons nieuwe team is deze keer ook geen verzameling van spelers die al tijden zonder team zitten. De lineup is gevormd uit een aantal spelers van monStars en nog twee anderen.
De lineup zal er als volgt uitzien; Paul “paul” Werelds Chiel “chielb” op den Brouw Henry “maTa” Oostenbrink Marc “m00n” Delemarre David “doss” Saunders Vincent “nook” Oppedijk (voormalig speler van Dedicated) Paul “Foomer” Dijks (voormalig speler van Astrosus) Veel geluk !