Het team dat de Nederlandse ESWC qualifiers hebben gewonnen voegen een nieuwe speler aan hun line-up toe. Niemand anders dan Dennis "muh" Maurik zal het team gaan versterken.

Met de aanwinst van muh heeft Crimson besloten te stoppen met Counter-Strike. Crimson die al jaren meedoet aan de top van de Nederlandse Counter-Strike scene zegt nu niet meer de motivate te hebben om aan de top van Europa mee te kunnen doen.

Samen met de aankondiging van de line-up verandering is het team uitgenodigt voor het GameZone toernooi in Antwerpen. Hier zullen 4 teams met aandacht van publiek en pers tegen elkaar strijden.

"Ter Borgh is een topgamer met veel klasse. Een teamspeler die overal uit de voeten kan en tactisch zeer begaafd is. Daarom is het erg jammer om hem te zien stoppen." Dit zegt Frank van Schaik, teamcoach van Conzto. "Met Van Maurik hebben we een uitstekende nieuwe vijfde speler gevonden. Een topgamer met veel talent en ervaring, die ook erg goed in de groep past."

De line-up:

- Mike “xyLo” van den Bergh
- Roy “r0y” Gerritsen (Aanvoerder)
- Dennis “muh” van Maurik
- Luc “MasterMe” Verkuil
- Ferdi “xire” Senel

Gamelux:
In verband met de ESWC heeft Gamelux contact opgenomen met de hoofdorganisatie. De franse organisatie hanteert de regels dat het winnende team haar line-up mag veranderen voor het hoofd evenement in Parijs. We kunnen dus geen uitspraak doen over de line-up doen al betreuren wij de situatie wel. We hopen dat Conzto de stabiliteit nu kan waarborgen om hiermee ook een signaal af te geven aan de rest van de Nederlandse scene.

Statement:

- press_release_23_05_2006-nlscene.pdf