Vanavond wordt er weer op het heetst van de strijd gestreden in de Clanbase duel Eurocup. Hierbij zitten weer eens 2 matches met Nederlandse vertegenwoordiging. Dit zijn namelijk de nummers 1 en 2 van de afgelopen ESWC Kwalificaties, forever en Rufus.

Als eerste komt forever vanavond in actie. Hij zal, als het goed is, weinig problemen ondervinden van de oostenrijkse speler UwU. Deze speler moet natuurlijk niet onderschat worden, maar Forever zou deze speler toch met melkbussen en jodelkoeien in moeten kunnen maken. De match zal om 20:00cet beginnen en zal live te volgen zijn via een warbot.

 Forever [2][-versus-][0]  UwU
Galang: [24:14]
Phrantic: [20:14]

 De 2e match met Nederlandse inbreng gaat tussen Rufus en Xeon. Deze spelers staan respectivelijk 3e en 2e in poule F en dat staan ze achter OoZe. Xeon heeft alleen nog maar tegen laagvliegers gespeeld tegen de poule en staat daarom wellicht geflatteerd 2e in de poule. Rufus wordt mede daarom als grote favoriet gezien in deze match door CBooky (70% om 30%) en zal deze match dus ook wel naar alle waarschijnlijkheid succesvol afsluiten. Maar Xeon dient niet onderschat te worden, want hij won niet voor niks de laatste editie van de Quake 4 Opencup. Deze match begint om 22:00 cet en is te volgen via een warbot en een shoutcast.

 Rufus [0][-VERPLAATST-][0]  Xeon
Tijd: 20:00 cet
Warbot: #Eurocup.q4
Shoutcast: Radio iTG

Eerder vandaag kwam ook al een Nederlander in actie in de Eurocup, namelijk Maddog. Hij moest het opnemen tegen GaRpY en dit was bepaald geen succes voor onze Gamelux admin annex Quake 4 speler annex Need For Speed: MW speler.
Op zowel monsoon als phrantic had hij weinig in te brengen tegen de Engelsman en hij verloor deze match dan ook tamelijk kansloos met 2-0. Maddog moet nu zijn match tegen Allter winnen om uberhaupt nog een kans te maken op de volgende ronde in deze Eurocup.

 maddog [0][-versus-][2]  GaRpY
Monsoon [11-19]
Phrantic [10-33]

Meer informatie over de Eurocup kan worden gevonden op de Eurocup Page