fture_logo.jpg

Zojuist heeft het Nederlandse Counter-Strike 1.6 team Fture Gaming bekend gemaakt dat het veranderingen kent in haar lineup.

Een aantal weken geleden maakte het team bekend dat zij Jody "Skire" Van 't Hul en Clint "ex0r" Jansen toevoegden aan hun lineup, dit omdat Ernst "jurnst" Bolle inactive ging en Jos "zypher" Kroep niet aan de verwachten voldeed van het team.

Vandaag is bekend gemaakt dat Ernst "jurnst" Bolle en Clint "ex0r" Jansen niet langer deel uitmaken van het team. Daarnaast heeft het team al een vervanging gevonden in de speler genaamd Dennis "seezuNg" Seesing. Dennis kwam eerder uit voor teams zoals Here 2 Own en Locked-aim.

Na deze verandering besloot ik om een kort gesprek te houden met Roman Robroek, PR manager van Fture.

Wat is de exacte reden dat ex0r en jurst van het team zijn verwijderd?
"Jurnst kon simpelweg geen motivatie meer opbrengen om op dit niveau met ons samen te spelen. Vanwege onderlinge problemen hebben we helaas de beslissing moeten maken om ex0r uit het team te zetten."

Was de keuze snel gevallen op seezuNg, toen bekend werd dat deze twee mannen van het team verwijderd werden?
"Ja, voordat we begonnen met fture hadden we al erg veel met seezung gespeeld. Echter kon hij toen niet actief deelnemen aan het team, wegens tijd tekort. Aangezien seezung nu weer tijd genoeg heeft, en zich volledig inzet voor het team, was de keuze inderdaad erg snel gevallen."

Kan het team door deze veranderingen nog wel optimaal presteren op de opkomende WCG qualifiers?
"Uiteraard, we hebben in het verleden erg veel met seezung gespeeld, en het klikt enorm goed. We hebben al redelijk wat pcw's gespeeld met deze line-up, en hebben er het volste vertrouwen in."

Bedankt voor dit kort interview, het laatste woord is aan jou.
"Tnx ernst, nwly - mental theo ftw! biggrin smileytongue smiley(H).. En clint bedankt voor je tijd, was erg gezellig met je smile smiley En binnenkort gaat onze nieuwe site live!"


Door deze lineup veranderingen ziet het team er als volgt uit:

Martin "Lockon" Pruim
Mike "trx" Degger
Ferdi "ferrid" van Leeuwen
Dennis "seezuNg" Seesing
Jody "skire" van ‘t Hul

Het team zal met deze lineup voor het eerst te zien zijn op de Nederlandse World Cyber Games (WCG) pre-qualifiers en zal deelnemen aan het toernooi Drome.


Official Statement