cybergaming_logo.gifHet Nederlandse P2P Gaming heeft zojuist bekend gemaakt dat ze niet langer zullen bestaan, het Counter-Strike 1.6 team en het management zullen gaan spelen onder de naam Cyber Gaming.

Het team was ontstaan door een mix van een aantal Nederlandse spelers enkele jaren geleden in de NECL semi-pro league speelden. Sinds dit jaar is het team echt prestatie gericht aan het spelen en mag zich dan ook zeker tot de top5 van Nederland rekenen.

Hier beneden een aantal resultaten van het team:

- 5e/6e ESWC qualifier
- 2e Regoup 15
- 2e NetworkingDay 24
- 7e/8e The Party

Een klein stuk uit het vrijgegeven statement:

Vanaf vandaag zal p2p gaming bekend staan als Cyber Gaming. Wij hebben al twee maanden een hechte samenwerking met het gamecenter E-cyber, die niet anders dan positief uitwerkt voor beide partijen.” Zei Gerco Holster, manager van Cyber Gaming. “Vanaf vandaag zullen wij als één geheel gaan samenwerken op verschillende fronten, waaronder dus Cyber Gaming. Ons Counter Strike team zal er natuurlijk hetzelfde uit blijven zien. Het management zal wel uitbreidingen ondergaan; Steven van Geel die tevens speler en teamleider is van ons Counter Strike team zal ook als manager gaan functioneren. De eigenaar van het gamecenter E-cyber, Ferry Ester, zal ook het management van Cyber Gaming versterken.

Het volledige statement is hier te lezen.

Met deze veranderingen ziet het team er ongewijzigd als volgt uit:

- Steven “kaasschaaf” van Geel
- Tim “Timmeh” Hendriks
- Steven “dech” Dechêne
- Domi “doo_” Marlet
- Andrew “bCx” File

Bovengenoemd team zal voor het eerst onder haar nieuwe naam spelen op 3 Juni 2006 op de World Cyber Games (WCG) pre –qualifier.

CyberGaming website
#Cyber.Gaming