Het nederlands bloed doet het goed in de Eurocup en dat is iets wat we natuurlijk allemaal mochten verwachten. Na het afgelopen weekend was rufus zo in vorm dat hij Dozo gewoon omver liep. Waarschijnlijk was dit ook vanwege de spanningen die forever bij hem opriepen, want laatstgenoemde heeft voor de qualifier nog laten zien dat hij teveel was voor Logan.

Rufus [2]-versus-[0] Dozo

Rufus had complete mapcontrol op beide maps, dat bewijst zich in de scores want die waren niet mis. De eerste map Phrantic begon aardig voor Dozo maar onze man bewees toch dat hij sterker was en mocht de overwinning met acht-en-twintig tegen negen op zijn naam schrijven. Op Galang ging Rufus helemaal los en mocht Dozo blij zijn met slechts zeven punten. Waar Rufus 37 keer met elke wapen Dozo genomen heeft.

forever [2]-versus-[0] Logan

Nog voor de qualifier hadden we kunnen weten dat afgelopen weekend op forevers naam gezet mocht worden. Hij bewees namelijk een stukje sterker te zijn dan de spanjaard Logan. In een simpele tweemapper op de maps Galang en Monsoon bewees onze upcoming talent dat hij goed geoefend heeft. De eerste map, Galang, was simpel voor forever en hij schreef deze map met complete mapcontrol op z'n naam met een verschil van 27 punten. Eindstand: 29 tegen 2. Op Monsoon leek forever helemaal een professional. Hij haalde een snelheid van 168 frags per hour en snelle rekenaars zien dan dat hij met 42 frags die map op zijn naam heeft gezet. Zijn opponent bleef echter op 12 frags per hour steken en dat maakte de eindstand 42 tegen 2.

Alleen maar goede berichten en ik mag dan ook zeggen dat forever hiermee zijn voorlopige eerste plek in zijn poule verzekerd heeft. Ook draven mag zijn eerste plaats na 2 matches knuffelen. Rufus moet nog even harder knokken en vooral hopen dat OoZe en Xeon een keer teveel verliezen. Weird heeft pas 1 match gespeeld en heeft deze op zijn naam mogen zetten. Echter is hij er nog niet want zowel de zweed ahzaz als Av3k zitten in zijn poule en tegen beiden moet hij nog spelen. Voor MaDDoG, Dav en Optimizer moeten we nog even duimen, want ze hebben allen een verlies teveel geincasseerd.

Maar het is nog zeker niet over! De komende matches staan op het spel deze week, waar we natuurlijk goede berichtgeving over gaan geven.

forever -versus @ DI 16/05- dav

MaDDoG

-versus @ WO 17/05-
GaRpY
Optimizer -versus @ WO 17/05-
winz
impulse -versus @ DO 18/05-
blue
draven -versus @ DO 18/05-
PURRI
Rufus -versus @ DO 18/05-
Dabra
Weird -versus @ DO 18/05-
k1ller
Weird -versus @ FR 19/05-
Av3k