De ESWC zit er op, wij van Gamelux hopen dat iedereen het naar zijn zin heeft gehad, nog een kleine samenvatting van de dag;

Counterstrike 1.6

Misschien wel de best georganiseerde compo. Er waren weer veel verassingen aanwezig met bijvoorbeeld 3scape in de top3. Er is 1 keer een overtime voorgekomen. De belangrijkste teams waren natuurlijk Plasa en Conzto. Laatstgenoemde heeft de compo op haar naam geschreven en hiermee een ticket naar Frankrijk verdient. Wij wensen Conzto veel succes in Parijs.

 

Grand Final
conzto vs Plasa
16 vs

11

Standings:
1. Conzto
2. Plasa
3. 3scape
4. pure.eSports
5/6 p2p / Shadows
7/8 Logic-Team / Poseido
Gamelux
Wij van Gamelux hebben ons best gedaan een goed lopend toernooi te organiseren, naar onze mening is dit aardig gelukt. De meeste games liepen goed op schema en alles was wel gecovered. Er waren veel foto's geschoten, waar we met een blij gezicht naar terug kijken.
De coverage crew bestond uit: Gina, YaMi, SoulReaver en EMiLE.
De compo admins waren: Ek- (WC3), Stalin (Trackmania), YaMi (Trackmania), Quakerix (Counterstrike 1.6), Xhep (Quake 4) en DJiTH (Quake4).
Achter de schermen zaten verstopt: talle, jsome, w1mpio, en Crimi. Zij hebben ervoor gezorgt dat de organisatorische zaken in orde kwamen. Crimi is 2 dagen bezig geweest met de maintenance van Gamelux.
Names de crew willen wij iedereen bedanken voor hun steun en hopelijk komt er een volgende keer!