Naar aanleiding van de finale heb ik een kort interview gehouden met finalist, r0y van Conzto.

Gamelux: Gefeliciteerd met het behalen van de finale! Zoals verwacht, geloof ik?
r0y: Dankjewel he, tot op zekere hoogte wel verwacht, voor minder komen wij hier natuurlijk niet, maar de WB Finale tegen Plasa was wel een spannende match!

Gamelux: Plasa speelt tegen 3scape in de consolation final, wie verwacht je dat je tegenstander wordt in de finale en hoe gaat dat verlopen?
r0y: Met alle respect naar de jongens van 3scape ben ik van mening dat Plasa de overhand zou hebben in deze wedstrijd. Aangezien wij de winnerbracket finale hebben gewonnen en daarmee het voordeel in de finale hebben, verwacht ik dat we deze gaan winnen, maar het kan altijd alle kanten op gaan

Gamelux: Is dit te danken aan een goede voorbereiding, of?
r0y: Het ligt denk ik aan de achtergrond van het team, we hebben weinig kunnen oefenen, xyLo was namelijk vorige week op vakantie. Aangezien de kern van ons al heel lang bij elkaar is denk ik dat dat in ons voordeel werkt.

Gamelux: Vind je het huidige team sterker dan je vorige teams, na al die spelerswisselingen?
r0y: Team met m1nto was ook heel sterk,maar CrimsoN en m1nto zijn beide goede spelers, alleen neemt CrimsoN mee dat hij een field commander is, dus ik denk wel dat dit team sterker is dan een vorig team.

Gamelux: Hoe vind je het evenement tot nu toe?
r0y: Ik vind het prima tot nu toe, de matches zijn op schema, het is een mooi cafe, pc's zijn erg goed. Tft's blijft tft's, maar zijn nog wel te doen. Alles is duidelijk en verloopt soepel!

Gamelux: Bedankt voor je tijd en succes in de finale!
r0y: Ook bedankt!