De winnerbracket finals gaan bijna van start, de 2 clans die tegenover elkaar staan zijn conzto en Plasa. Hieronder volgt na de match een matchreport.

 

WB Finals
conzto vs Plasa 
16 vs 13

hltv: Gamelux.nl HLTV
shoutcast/irc: #eswcnl.cs1

_______________________

De winnerbracket finale begon met een knifewin voor voor Plasa, ze kozen voor CT.  Ze komen op een 3-0 voorsprong en conzto kreeg het moeilijk. In de 10e ronde broken ze een serie van 3 rondewinsten van Plasa door een teamkill van muh en drie kills van r0y. Veccie wint een 2on1 tegen r0y en Xylo door r0y te killen en de bom te defusen. In de 14e ronde staat Expjah in een 2on1 en valt te pletter op de grond. Suicide, 7-8 voor Plasa. Plasa wint de pistolround alweer. Hoogtepuntje was nog de dubbele nadekill van Xylo in ronde 5. Nog een hoogtepunt was dat CrimsoN muh knifde in de 6e ronde. Xylo pakt er nog 4 in ronde 11 en MasterMe beslist uiteindelijk de wedstrijd door een 2on1 uit te spelen.

De loserbrackets gaan verder met nog een aantal leuke wedstrijden, straks weer een matchreport.

LB Match 2
 3scape vs p2p
16 vs 13

hltv: Gamelux.nl HLTV
shoutcast/irc: #eswcnl.cs2

_______________________
Een zeer spannende match, zullen we dit noemen. Emoties kwamen naar buiten, flink wat geschreeuw en motivatieboost. De eerste helft werd gewonnen door 3scape met 13-2, ze begonnen als CT. p2p pakte als CT zijnde nog aardig wat punten terug en het werd close tot aan het einde, elke ronde telde zwaar mee. 16-13 in het voordeel van 3scape is de eindstand.
LB Match 2
 pure.eSports vs Shadows
19 vs 17

hltv: Gamelux.nl HLTV
shoutcast/irc: #eswcnl.cs3
_______________________
Een nog spannendere match waar een overtime de beslissing moest bepalen. De laatste ronde van de normale speeltijd resulteerde in een close win voor Shadows. Shadows stond met 14-5 voor, maar gaf het allemaal weg. De overtime resulteerde in een 4-2, shadows won de eerste helft 2-1, maar pure pakte de 2e helft met 3-0 en behaalde de overwinning in deze zeer spannende match.
pure.Hool wrote:
In principe gaat het steeds beter qua samenspel, eerste wedstrijd was drama, tweede qua samenspel, ging nog wat beter en de derde zat er rust in het spel. Er werd gewoon goed samengespeeld, de posities waren goed gedekt. Blij dat we toch tegen een gerenomeerd team dit resultaat hebben behaald, doelstelling bereikt!
Blijf deze link vooral checken, deze wordt het snelst geupdate! 
BRACKETS
Standings:
1. ???
2. ???
3. ???
4. ???
5/6  p2p / Shadows
7/8  Logic-Team / Poseido