De eerste winnerbracket rondes zijn voorbij, de tweede gaan zo beginnen. Later volgt er een matchreport.

WB Match 2
conzto vs Shadows
16 vs 4

hltv: Gamelux.nl HLTV
shoutcast/irc: #eswcnl.cs1

_______________________
 
Shadows weet de kniferound te winnen en ze kiezen ervoor om als CT te beginnen. Conzto weet daarna de pistol de winnen en ze komen op een 3-0 voorsprong. Shadows pakt een puntje en komt op 3-1. Duck had een mooie actie, op B wist hij een rush tegen te houden en killed 3 man van conzto. In de 14e ronde wint r0y een mooie 1on1 van lau en de tussenstand is 11-4. Conzto wint nogmaals de pistol en komt uiteindelijk op 5-0. 16-4 is de eindstand.

WB Match 2
Plasa vs p2p
16 vs 8

hltv: Gamelux.nl HLTV
shoutcast/irc: #eswcnl.cs2

_______________________
p2p weet de pistolronde te winnen van Plasa en komt op 2-0. Plasa pakt 4 rondes terug en komt op 4-2. De voorsprong word vergroot naar 11-3 maar in de laatste ronde wint p2p zonder een man te verliezen. 11-4. p2p wint alweer de pistolround, dech killde er 4 van Plasa. Ze pakken de volgende 2 rondes ook, maar Plasa staat inmiddels op 15-7. p2p pakt nog 1 punt maar dan is het gedaan, Plasa wint de match met 16-4.

Ook voor de loserbracket komt er een matchreport.
LB Match 1
Logic-Team vs 3scape
11 vs 16

hltv: Gamelux.nl HLTV
shoutcast/irc: #eswcnl.cs3

_______________________
Logic begon T en verloor de eerste helft met 10-5. De 2e helft word 6-6 en Logic verliest.
Logic-Sergio wrote:
Ik ben erg teleurgesteld, een naaistreek van ex0r! We hadden duidelijk afgesproken dat hij zou komen. TGS is wel heel mooi, dus we blijven hier nog even hangen. We hopen dat Conzto wint. Plasa kan als enige weerstand bieden, ook al spelen ze met een mix. Ik heb nog een shoutout: ex0r **k*l!

LB Match 1
Pure.eSports vs Poseido
16 vs 9

hltv: Gamelux.nl HLTV
shoutcast/irc: #eswcnl.cs4

_______________________
Pure wint de kniferound van Poseido en begint als T. Pure pakt 4 rondes en bouwt op deze voorsprong voort. Ze komen uiteindelijk op 10-5. Nook (pure) pakte 4 man van Poseido in de pistolround en zorgte ervoor dat ze op 1-0 voorkwamen. Poseido vecht terug en komt op 1-1, maar Poseido kwam niet ver, ze verloren de match uiteindelijk met 16-9.

Blijf deze link vooral checken, deze wordt het snelst geupdate!
BRACKETS