De eerste winnerbracket ronde staat op het schema, het startsignaal word al bijna afgevuurd. De teams zijn volop bezig met de warming up en alle teams zijn aanwezig. De winnaars spelen tegen elkaar in de 2e winnerbracket ronde en de verliezers in de 1e loserbracket ronde.

WinnerBracket 1e ronde:

 

WB Match 1
conzto vs 3scape
16 vs 5
hltv: Gamelux.nl HLTV
shoutcast/irc: #eswcnl.cs1

_______________________

De kniferonde werd gewonnen door conzto, met 4 kills van CrimsoN. Conzto start als CT en heeft de overhand. Ze staan 9-0 voor, als 3scape haar eerste punt weet te bemachtigen. Ze kunnen hier niet op voortbouwen en verliezen uiteindelijk met 14-1. Bij de laatste ronde waren er nog 10 man over en 3scape plante bom op A. Conzto weet alsnog te winnen door een massieve rush. 3scape pakt de volgende pistolround en komt op een 4-0 voorsprong. Na de 4-0 wist conzto een punt te pakken op 3scape en besliste in ieder geval een gelijkspel. De laatste ronde eindigde in een 1on1 tussen MasterMe en Lockon. MasterMe wist te winnen na een bomplant en conzto won de match met 16-5.

WB Match 1
Plasa vs Poseido
16 vs 2
hltv: Gamelux.nl HLTV
shoutcast/irc: #eswcnl.cs2

_______________________

Plasa wint de kniferound en begint als CT. Ze komen met 9-0 voor en Poseido pakt dan 2 punten. Poseido kon eigenlijk niks inbrengen en Plasa wint met 16-2 nadat ze ook de pistol wisten te winnen als T. Good game.

WB Match 1
p2p-Gaming vs pure.eSports
16 vs 10
hltv: Gamelux.nl HLTV
shoutcast/irc: #eswcnl.cs3

_______________________

Pure wint de kniferound en begint als CT. Dan gebeurd het onverwachte, ze komen op een 9-0 achterstand als 'de betere side'. Ze pakken een puntje, maar uiteindelijk word het 13-2 voor p2p. Het zag er naar uit dat p2p makkelijk ging winnen aangezien de CT makkelijker te bespelen is. Niets is minder waar, pure komt terug, maar helaas stopte ze bij de 10 punten. Het werd 16-10 in het voordeel van p2p.

WB Match 1
Shadows vs Logic-Team  *
16 vs 7
hltv: Gamelux.nl HLTV
shoutcast/irc: #eswcnl.cs4

_______________________

Shadows wint de pistol en begint als CT. Shadows had de overhand als CT en maakte de eerste helft een voorsprong, ze kwamen op 10-5. Logic wist nog maar 2 punten te pakken als CT en Shadows speelde een goede T, ze pakte in totaal 6 puntjes, wat de eindstand op 16-7 bracht.

Blijf deze link vooral checken, deze wordt het snelst geupdate! 
www.gamelux.nl/downloads/files/qx/eswc/ESWC-2006-qualifier-offline-CounterStrike16-bracket.html

* Logic moest met 4 man spelen, helaas kon ex0r niet komen.