1. conzto
De grote kanshebbers voor dit toernooi volgens velen. Het team, dat afgelopen week een naamsverandering onderging en eerder van management switchte, is zeker niet de minste. De spelers spelen al zeer lang samen (als je de onderlinge wissels niet meetelt) en wonnen vrijwel elk Nederlands toernooi sins 2003 dat ze samen attenden. Mede hierdoor ook weer de kanshebbers voor dit toernooi.

Line-up:

- r0y
- MasterMe
- xyLo
- xire
- CrimsoN

Info:
Website: http://www.conzto.com
Channel: #conzto

_________________________

2. Plasa
Een rustig team dat een tijd geleden een grote line-up verandering heeft gehad. Met muh en roach in de spits halen ze oud top spelers xabre en veccie terug in de scene. Ook spoenk maakt zijn comeback in dit team. Kortom, op papier een zeer sterke line-up. Presteerde goed op Netgamez 2006A en ook in Zweden behaalden ze een mooie 5/6e plaats.

Line-up:

- xabre
- veccie
- muh
- roach
- spoenk

Info:
Website: http://www.team-plasa.com
Channel: #plasa

_________________________

3. p2p-Gaming
Het team dat ontstaan door een mix van verscheidene spelers die enkele jaren terug in de NECL semi-pro speelden. Na een paar jaar en een ruime dosis ervaring, mag p2p-gaming zich een van de top5 teams in de Nederlandse scene noemen. Ze hopen op de ESWC kwalificatie voor erkenning van hun talent, hopen dat ze dit ook kunnen waarmaken.

Line-up:

- Kaaschaaf
- bCx
- dech
- TimH
- Do

Info:
Website: http://www.p2p-gaming.net/
Channel: #p2p

_________________________

4. Shadows
Een team dat al heel lang samen speelt en ook een aantal goede prestaties heeft staan. Menigeen zal dit team kennen van hun upset tegen Champions op Netgamez in 2005, welke restulteerde in een 3e maar ook op andere toernooien presteren ze vrij constant en zijn ze er altijd wel bij.

Line-up:

- Smartie
- Duckie
- Ro
- Lau
- Snoopeh

Info:
Website: http://www.shadowsclan.com
Channel: #shadowsclan

_________________________

5. Logic-Team
Ook een team met een ruime dosis aan ervaring. Seaker, bekend van dM, Calibre en CEA, ex0r, bekend van re-flex, mysod en fture en xenl, bekend van iN-EYES gaan samen met hich en sergio de stijd aan tegen andere teams. Speelden samen al onder het mixteam DIE-Hards waarmee ze goed presenteerden op Netgamez 2006a, en voegden ze bij Logic-Team na een aanbieding van de organisatie in kwestie. Voegden recentelijk xenl toe aan de ESWC lineup.

Line-up:

- SeaKeR
- hich
- ex0r
- sergio
- xenl

Info:
Website: www.Logic-Team.com
Channel: #logic-team

_________________________

6. pure.eSports
Een team welk tot voorheen speelde bij Clan-FI, en daarvoor hun headdies schoten met de tag Astrosus. Ook al een team wat al langer bij elkaar speelt en met spelers die bekend zijn van teams als query en monstars (nook, nulz). Hopen dat ze genoeg teamplay hebben voor de grote ESWC kwalificatie finalen.

Line-up:

- Musaji
- nindo
- nook
- xubb
- nulzutra

Info:
Website: http://www.pure-esports.nl
Channel: #pure.esports

_________________________


7. Poseido
Na netgamez besloten fuuv en bobo de rest van de spelers te komen versterken voor de ESWC kwalificaties. Een heel nieuw team, wat zich wilt bewijzen op deze lan, zal ook de eerste keer zijn dat ze samen spelen op een lan, dus niemand weet wat we er van kan verwachten.

Line-up:

- fuuv
- maarteh
- bobo
- kev1n
- greg


Info:
Website: http://www.teamposeido.org
Channel: #psd

_________________________

8. 3scape
Dit team is op het laatste moment toegevoegt aan bovenstaand lijstje, omdat fture niet kan deelnemen. De meest bekende namen uit dit team zullen voor menigeen dDd en LockoN zijn, met ex-clans zoals dM en EDiT.  Hoop dat ze genoeg hebben geoefend om een solide prestatie neer te zetten op de ESWC kwalificatie.

Line-up:

- firex
- manhunt
- zvornik
- dDd
- LockoN

Info:
Website: http://www.team-3scape.com/
Channel: #3scape