De eerste dag van de ESWC Qualifiers is voorbij en we nemen een terugblik op de dag.

Trackmania Nations

Dit spel kende de spannendste finale tussen Xenogear en Jazz. Jazz kwam uit de match als de grote winnaar, waar Xenogear de favoriet was. De laatste ronde van de laatste map deed het hem. Jazz sprong uit een achterstand eerder door de finish heen en verzekerde zijn ticket naar Parijs.

 

Finals
 Jazz vs Xenogear
3 vs

2

Quake 4

In dit toernooi was de spanning te snijden tussen Rufus en Forever, letterlijk en figuurlijk. Er waren wat (negatieve) woordwisselingen tussen de twee en dat zal de rivaliteit alleen maar vergroten. In de finale won Forever, maar beide hebben een ticket naar Parijs gewonnen. Rufus beloofde het in Parijs recht te zetten. Wij wensen beide spelers succes.

 

Grand Final 1e bo3
 Forever vs Rufus 
0 vs 2
Grand Final 2e bo3
 Forever vs Rufus 
2 vs 0


Warcraft 3: The Frozen Throne

In deze competitie waren twee favorieten, Rotterdam en Zerter. Zerter wist de winnerbracket final te winnen van de andere favoriet en verzekerde hiermee een ticket naar Parijs. Rotterdam won de loserbracket final en ook hij heeft een ticket naar Parijs gekregen. De finale resulteerde nogmaals in een win voor Zerter. Good game!

 

Finals
 Zerter vs Rotterdam 
2 vs 1

Gamelux

Zelf hebben we een succesvolle dag achter de rug, met een redelijk goed lopende coverage, maar belangrijker nog; een goede begeleiding bij de competities. Er waren maar liefst 12 Gamelux crew leden aanwezig met ieder hun eigen taken; coverage, compo begeleiding en 'belangrijke zaken' om het zo te noemen. Er waren veel foto's geschoten en de samenwerking verliep uitstekend. We kunnen terugkijken op een geslaagde dag en verder kijken naar, hopelijk, nog een geslaagde dag! Een klein minpuntje was dat er weinig mensen aanwezig waren voor de Quake 4 qualifier. Helaas moesten we de poules opnieuw indelen hiervoor, maar al om al is het wel goed gekomen. Tot morgen!