De Finale van de Trackmania qualifier is voorbij en er is een winnaar bekend.

Finals
 Jazz vs Xenogear
3 vs

2

Jazz zal Nederland vertegenwoordigen in Frankrijk!

Matchreport:

De eerste map begon meteen spannend. De eerste ronde werd gewonnen door Xenogear door een foutje van Jazz. Bij de overige 3 rondes kwam Jazz op begin op voorsprong en gaf deze voorsprong niet meer weg. 3-1 voor Jazz in rondes en 1-0 totaal.
De tweede map was een verwarring voor iedereen. De eerste ronde werd makkelijk gewonnen door Jazz, maar bij de tweede en derde ronde leek het er op dat Xenogear ging winnen met ruim 2 seconde voorsprong. Door een speciale afsnijroute wist Jazz de match op zijn naam te schrijven. Deze overwinning werd pas bekend na de derde ronde, de ronde waarna iedereen dacht dat het 1-2 voor Xenogear zou staan. 2-0 Totaal voor Jazz.
De derde map nam Xenogear de ruime voorsprong en won de eerste ronde redelijk close, maar bij de tweede en derde was Xenogear toch echt de sterkste en hij won met 3-0. 2-1 Totaal.
De vierde map begon Xenogear in een achterstand, 0-1 in rondes na een makkelijke overwinning van Jazz. De volgende drie rondes gingen naar Xenogear met kleine voorsprongen. Bij de laatste ronde won Xenogear door een foutje van Jazz.
De vijfde map was weer close, ze startte gelijk op in de eerste ronde maar bij de laatste grote sprong nam Jazz het initiatief en won de eerste ronde. De tweede ronde werd gewonnen door Xenogear na een ruime voorsprong, maar bij de volgende twee rondes liet hij het toch liggen. Bij de laatste ronde jumpte Xenogear vanuit een voorsprong vanuit de lucht, landde iets slechter dan Jazz waardoor Jazz hem in de laatste 0,1 seconde in kon halen, het spannendste stuk van de hele game! 3-1 Voor Jazz en hij heeft zijn ticket naar Frankrijk!
De match was echt spannend om te zien, veel goede bochten en een klein foutje werd meteen afgestraft door de tegenstander. Good game Jazz, good game Xenogear!

De wedstrijd om de derde plaats werd gewonnen door Msr911.

3th Place Match
 Msr911 vs Cliiiii
3 vs

1

Top 4:
1. Jazz
2. Xenogear
3. Msr911
4. Cliiiii