De halve finales zijn voorbij, dat betekend dat we dichterbij Frankrijk komen! De winnaars van de halve finales waren Xenogear en Jazz dus komen ze wederen tegenover elkaar te staan.

Finals
 Jazz vs Xenogear
0 vs

0

De verliezers van de halve finales spelen ook tegen elkaar om de derde plaats.

3th Place Match
 Msr911 vs zR-Cliiiii
0 vs

0

De maps die worden gebruikt zijn:
ESWC E4, ESWC E9, ESWC E2, ESWC E1, ESWC E7

Matchreport van Xenogear vs Msr911:

Bij de eerste map beging Msr911 een enorme fout wat ervoor zorgte dat hij op 1-0 achterstand kwam. Msr911 speelde daarna wel beter en kwam tot gelijke hoogte qua tijd, maar hij verloor uiteindelijk toch met 3-0. 1-0 Totaal voor Xenogear dus. Bij de tweede map ging het aardig gelijk op, Msr911 pakte een randje en dit was de fatale fout. Hij kwam niet meer uit die achterstand en het werd weer 3-0. 2-0 Totaal. Bij de derde map was de motivatie van Msr911 weg en Xenogear pakte hem weer met 3-0. Dit betekende good game en op naar de finale voor Xenogear.

Matchreport van zR-Cliiiii vs Jazz:

De eerste 2 maps waren duidelijk voor Jazz, hij won beide met 3-0. Bij de derde map begon Jazz slordiger te racen en hij kwam op een 2-1 achterstand. Hij zorgte er uiteindelijk toch voor dat hij met een schone lei naar de finales ging en kwam met 2-3 terug. Good game en 3-0 voor Jazz.