Vanavond worden er in de Eurocup 1v1 weer verschillende matches gespeeld, waaronder twee matches met Nederlandse inbreng. Althans dat was de bedoeling.

Echter is de match tussen Lexer en Optimizer geforfeit door Lexer, waardoor onze landgenoot de match automatisch wint!

De 2e match gaat tussen fazz en Dav. fazz verloor de eerste match van deze Eurocup met 1-2 van forever en is nu van plan zich niet weer af te laten slachten door een molenbouwer. De molenbouwer in kwestie, Dav dus, verloor ook zijn eerste match en zal om in de race te willen blijven voor een plek in de volgende ronde moeten winnen van de knackebrod eter.

De match zal vanaf 21:30 live te volgen zijn middels een matchbot in #Eurocup.q4.

fazz [02:00] Dav
Monsoon [11:05]
gelang: [04:03]

Post match commentaar Dav:

fazz had steeds map controle, steeds wanneer ik terug probeerde te komen door een paar rails te raken maakte hij me alsnog af met z'n dikke shaft. Galang had hij ook grotendeels map controle. Soms pakte ik RA in ruil voor zijn MH, maar in totaal had hij de meeste RA's opgepakt en wederom was mijn sterke rail niet genoeg om zege te vieren.

Meer informatie over deze Eurocup vind je op de Eurocup page.

Ook in de Eurocup Q4TDM vind er een match plaats met Nederlandse inbreng.

LKFF neemt het om 21:30 op tegen n!faculty. Het is voor beide de eerste match in deze Eurocup en ze zijn dus ook beiden vastbesloten om een goed resultaat neer te zetten.

n! [00:02] LKFF
Over the edge [109:216]
Better than Nothing [89:158]

Meer informatie over deze Eurocup vind je op de Eurocup page